Jump to content

Τα 2 πιο αγαπημένα σας Smilies/Emoticons του TheLab

NikMark

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσοχή! Αναφέρετε μόνο 2 απ'όλα τα οποία απαρτίζουν το TheLab. Αυτά που σας κάνουν να γελάτε, που σας αρέσουν γενικότερα, περισσότερο!

:jump::rap:

Τα δικά μου 2! Μιλάμε, στην θέα και μόνο, είμαι ικανός να ξεκαρδιστώ, δίχως να διαβάσω το κείμενο και τον λόγο για τον οποίο παίρνουν θέση στα Posts! :hehe:

Πριν λίγο είδα πάλι το ένα απ'τα 2 και γέλασα χωρίς λόγο. Έτσι μου ήρθε η ιδέα για το νέο θέμα!

Υπήρξε πριν από κάτι χρόνια ένα αντίστοιχο thread και νομίζω επικράτησε το --> :hehe:

Ειλικρινά δεν το έχω λάβει υπόψιν. Ήταν καθαρά δική μου πρωτοβουλία! Δικαιολογημένος, μιας που λες ''πριν κάτι χρόνια'' :sick:

Ααααανετα :hehe:. Η προσωποποίηση (ή μάλλον emoticonοποίηση) της καφρίλας.

Ακολουθούν κατα πόδας :p, :crazy: και :shifty:

(Α, και εκτός συναγωνισμού το :to_pick_ones_nose3:) :p

Για ιστορικούς λόγους.. το :hehe: το φτιάξαμε ένα βράδυ με τον enduracell μάλλον το 2004 :p

:hehe: & :p

στο msn όποτε δεν τα χρησιμοποιώ (φυσικά και τα έχω περάσει κι εκεί), με ρωτάνε αν έχω κάτι :p

:hehe: αυτό μόνο. Επίσης θα ήθελα το άλλο αγαπημένο μου cheesy.gif που δεν υπάρχει όπως και το laugh1.gif που μου αρέσουν αλλά δεν υπάρχουν εδώ.
:hehe: αυτό μόνο. Επίσης θα ήθελα το άλλο αγαπημένο μου cheesy.gif που δεν υπάρχει όπως και το laugh1.gif που μου αρέσουν αλλά δεν υπάρχουν εδώ.

Κάτσε να τα φτιάξεις σε lab format να τα βάλουμε :p

Ανάλογα με την περίσταση πχ

Όταν είναι κάτι αστείο ή κάνω πλάκα :hehe::p

Αν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει στο Λαμπ τα χρησιμποιώ συχνά στο MSN:haha::pleasantry:

Όταν κάτι λέει πολύ :banging:

Όταν κάτι μου σπάει πολύ τα νεύρα:rant: :wall:

Το παλιό Οφ Τόπικ με τον τύπο με το άσπρο πανό τί απέγινε ? :OT:

Εδιτ: Τελικά υπάρχει ακόμα, μήπως δεν το πρόσεξα ...?

1) :hehe: (ιστορικο smiley)

2) :rant: (αυτο το εχω συνδεσει με τον chroma. καποιο ποστ...καποιο μεμτετ...καποτε...)

rant.gif

Αυτό ήταν, ίσως επειδή το είχα avatar για πολύ καιρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.