crio Δεκέμβριος 8, 2008 Author #41 Δεκέμβριος 8, 2008 Win vista και Xp δεν έχει.Αυτά μόνο απο τη σχολή νομίζω.Πας στο εργαστήρι πληροφορική και το ζητάς.
aGka8lz Δεκέμβριος 10, 2008 #43 Δεκέμβριος 10, 2008 λοιπων παιδια απο σω γνωριζω & εχω καταλαβει η υπηρεσια παρεχεται μονο σε σχολες που εχουν σχεση με πληροφορικη\ηλεκτρονιη αν κανω λαθος διωρθωστε μετωρα οταν περισυ ειχα προσπαθησει απο MSDN να κανω εγγραφη μ ελεγε να παρω εν συγκεκριμενο κωδικο απο τον υπευθηνο καθηγητη π ηταν αρμοδιος για αυτη τη δουλεια!οσο και αν προσπαθησα ο καθηγητης ελεγε ενα σωρο δικαιολογιες και ελα αυριο και δε μπορω και θελει διαδικασια και ιστοριες !Σημερα εκανα ομως επιτυχη εγγραφη στο dream sparkμπηκα και εβαλα το live ID μουστη συνεχεια πηγα να κανω verifly to id moy me to id της σχοληςβγηκε η λιστα με τα ιδρυματα π συνεργαζοντε και διαλεξα τη σχολη μ (συγκεκριμενα ΤΕΙ Μεσολογγίου)Στην συνεχεια με παρεπεμψε στη σχολη μ σε ενα συνδεσμο και εβαλα τα στοιχεια μ που εχω για την ηλεκτρονικη γραμματεια (student web)Τελος εγινε επαληθευση και ολα μια χαρα!!!!!! ελπιζω να βοηθησα
Teodor_ch Δεκέμβριος 10, 2008 #44 Δεκέμβριος 10, 2008 λοιπων παιδια απο σω γνωριζω & εχω καταλαβει η υπηρεσια παρεχεται μονο σε σχολες που εχουν σχεση με πληροφορικη\ηλεκτρονιη αν κανω λαθος διωρθωστε μεΟργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχει πρόσβαση
alexis2044 Δεκέμβριος 10, 2008 #45 Δεκέμβριος 10, 2008 Win vista και Xp δεν έχει.Αυτά μόνο απο τη σχολή νομίζω.Πας στο εργαστήρι πληροφορική και το ζητάς.Στο MSDNA έχει τα πάντα εκτός office.Το Dreamspark είναι κοροϊδία σε σχέση με το MSDNA πάντως λίγο που το είδα.
neuromancer Δεκέμβριος 10, 2008 #46 Δεκέμβριος 10, 2008 Συνήθως είναι για όλα τα τμήματα, οχι μονο τα πληροφορικής. Μόνο για φοιτητές και μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους (όχι δηλαδή για να βγάλεις λεφτά ή να υποστηρίξεις παραγωγική θέση εργασίας (γραμματεία, κτλ).)
mech5107 Δεκέμβριος 10, 2008 #47 Δεκέμβριος 10, 2008 Στο Παν. Πατρών, όλες οι σχολές πάιζουν στο MSDNA. Εχει τα πάντα... Για Office, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και κάθε σχολή τα κανονίζει μόνη της. http://msvlp.admin.upatras.gr/Default.aspx http://msdn63.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=upatras_appsci
alexis2044 Δεκέμβριος 10, 2008 #48 Δεκέμβριος 10, 2008 Στο Παν. Πατρών, όλες οι σχολές πάιζουν στο MSDNA. Εχει τα πάντα...Για Office, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και κάθε σχολή τα κανονίζει μόνη της.http://msvlp.admin.upatras.gr/Default.aspxhttp://msdn63.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=upatras_appsciΚαι στο ΑΠΘ τα ίδια.
sofos1990 Δεκέμβριος 10, 2008 #49 Δεκέμβριος 10, 2008 Επειδή πριν λίγες εβδομάδες το θέμα με απασχόλησε, κατάλαβα πως επικρατεί ένα είδος ασυννενοησίας...Οι γραμματείες λένε πως δεν είναι ενημερωμένες για τίποτα τέτοιο και τελικά υπεύθυνος καταλήγει να είναι ένα μόνο άτομο το οποίο πρέπει να το πετύχεις να έχει και τα κέφια του για να σε βοηθήσει....
darien Δεκέμβριος 11, 2008 #50 Δεκέμβριος 11, 2008 Γενικά, το Office δεν το δίνει η Microsoft σε καμία σχολή. Δεν ξέρω γιατί.
neuromancer Δεκέμβριος 11, 2008 #51 Δεκέμβριος 11, 2008 Γενικά, το Office δεν το δίνει η Microsoft σε καμία σχολή. Δεν ξέρω γιατί. Γιατί είναι η χρυσή αγελάδα της, γι'αυτό! Τα υπόλοιπα στα δίνει για να εθιστείς . Το Office είναι productivity software και το πουλάει μόνο. Έχει βέβαια student/educational άδειες με 70 ευρώ νομίζω. Από το Office, στο MSDNAA υπάρχει η Access, το Visio και το Project (όλα σε εκδόσεις 2007).
Innersense Δεκέμβριος 11, 2008 #52 Δεκέμβριος 11, 2008 πολυ ενδιαφερον το θέμα. νομίζω ότι θα εξυπηρετούσε πολύ να γράψει κάποιος αναλυτικά τη διαδικασία εγγραφής και κατεβάσματος γιατί το ψάξιμο στις σελίδες είναι εξαντλητικό...
darien Δεκέμβριος 11, 2008 #53 Δεκέμβριος 11, 2008 πολυ ενδιαφερον το θέμα. νομίζω ότι θα εξυπηρετούσε πολύ να γράψει κάποιος αναλυτικά τη διαδικασία εγγραφής και κατεβάσματος γιατί το ψάξιμο στις σελίδες είναι εξαντλητικό...Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία. Πηγαίνεις στη σχολή σου και σου δίνουν site, username και password.
neuromancer Δεκέμβριος 11, 2008 #54 Δεκέμβριος 11, 2008 Έτσι όπως το παρουσιάζετε μερικοί, αφήνετε να φανεί ότι οι σχολές σας (τα πανεπιστήμιά σας) είναι τελείως χύμα. Δεν έχετε κάποια κεντρική υπηρεσία διαχείρισης δικτύου που εκδίδει email accounts, κτλ? Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι.
mech5107 Δεκέμβριος 11, 2008 #55 Δεκέμβριος 11, 2008 Κι όμως δεν είναι οι ίδιοι με τα email που δουλεύουν το MSDNA.Συνήθως στο υπολογιστικό κάθε σχολής απευθύνεσαι και κάνει εκεί την αίτηση που πρέπει.
deninho Δεκέμβριος 12, 2008 #56 Δεκέμβριος 12, 2008 βέβαια, υπάρχει περίπτωση η γραμματεία του τμήματος υπολογιστών να μην ξέρει τπτ, και να μην καταλαβαίνει τι ρωτάς...
darien Δεκέμβριος 25, 2008 #58 Δεκέμβριος 25, 2008 Ρίξτε μια ματιά για το πως να επικοινωνήσετε με κάποια ιδρύματα..http://anafandon.grnet.gr/ContactList.htm
thanassis Ιανουάριος 27, 2009 #59 Ιανουάριος 27, 2009 πως μπορώ να μάθω αν το πανεπιστήμιό μου έχει γραφτεί ή πως μπορεί να εγγραφεί στο MSDNAA??
deninho Ιανουάριος 27, 2009 #60 Ιανουάριος 27, 2009 στείλε mail στο NOC (Network operations center) του πανεπιστημίου σου και ρώτα τους. Καλό θα είναι να διευκρινήσεις εξ αρχής σε ποια σχολή είσαι και αν είσαι προπτυχιακός ή όχι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.