skieros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 ρε παιδια μετα απο εγκατασταση windows σε ενα pc ενος φιλου παιρνω τα εξης screenshots. οταν ανοιγω το mycomputer παιρνω αυτο. και οταν παω να κανω καταρηση σε ενα φλασακι παιρνω και ολα υατα λες και εχω συνδεδεμνο και γω δεν ξερω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Νοέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Μήπως το ImageBurn έχει δημιουργήσει εικονικές συσκευές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Το Card Reader είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Ναι το card reader είναι. Και εμένα έτσι μου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Από τα ονόματα στη 2η φώτο, card reader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skieros Νοέμβριος 10, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 εχετε δικιο. μου φαινεται αστειο που προσπαθουσα να απενεργοποιω την usb για να μην τα βλεπω :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.