long_bow Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 Γεια..Μολις σύνδεσα ενα καινουργιο σκληρό δίσκο Seagate 320 GB και εχω φτιαξει απο πισω τα jumpers και μπηκα και στα bios και εβαλα την ρύθμηση "auto" στην επιλογη για 2ο σκληρό δίσκο , και ανοιξα τον υπολογιστή πηγα στην διαχείρηση δίσκων και μου τον βγάζει σαν 128GB και απο κατω γραφει "Δεν εχει εκχωρηθει".Τι πρεπει να κανω για να εχω προσβαση στο δίσκο και να μου αναγνωρίζει το πραγματικό μέγεθος; Ευχαριστω.
thanassis Νοέμβριος 11, 2008 #2 Νοέμβριος 11, 2008 κατ αρχάς είναι IDE ή SATA??? το pc είναι πρόσφατο ή παλιό???αν είναι sata, βγάλε τα jumper και ξαναπροσπάθησε, πρέπει στην διαχείρηση να σου έχει το σωστό νούμερο... μόλις δεις ένα φυσιολογικό νούμερο π.χ. 300GB πατάς δεξί κλικ και επιλέγεις να δημιουργήσεις διαμέρισμα-να διαμορφώσεις τον δίσκο ή κάτι τέτοιο.... αυτή η διαδικασία γίνεται σε κάθε καινούριο δίσκο απλώς παράξενο που δεν τον βλέπει ολόκληρο, σκέφτομαι μήπως έβαλες λάθος jumper και περιόρισες το μέγεθός του
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.