armored Νοέμβριος 11, 2008 Author #21 Νοέμβριος 11, 2008 Για δες και εδώ...The APL1581 can provide a output voltage at the range of1.25V to 2.55Vαυτό σημαίνει ότι η μετρηση μου ήταν λάθος?
armored Νοέμβριος 11, 2008 Author #22 Νοέμβριος 11, 2008 επίσης βρήκα κάτι vmem και vgpu mods αλλά είναι για geforce 6600 με ddr2 μνήμη...εγώ έχω ddr.Να τις κάνω?
felix Νοέμβριος 13, 2008 #24 Νοέμβριος 13, 2008 To τριμμερακι που λες καλό θα είναι να είναι πολλών στροφών και για να είναι 10Κ θα πρέπει να γράφει "103" (κοινώς 10*10^3). Είναι κάπως έτσι : Σχετικά με τη μέτρηση, σιγούρεψε πως μετράς τα σωστά pins...Μου φαίνεται περίεργο που μετράς παραπάνω...Η κάρτα σου σε τι φάση ήταν κατά τη μέτρηση? Αν μπορείς ανέβασε κάποια φωτό από την κάρτα σου στην περιοχή του v-regulator.... Όσο για τα άλλα mods που λες δώσε κάποια φωτό ή κάποιο link....
armored Νοέμβριος 13, 2008 Author #25 Νοέμβριος 13, 2008 thanks felix!την κάρτα την μέτρησα στο boot γιατί δεν μπορούσα να μπω widows έχει χαλάσει ο σκληρός.πήρα άλλο τριμεράκι που είναι 10Κ (το μέτρησα) αλλά δεν είναι σαν αυτό στην φωτογραφία και κάνει μόνο μία στροφή.Πες μου πως μπορώ να ζητήσω εκείνο το τριμερστην φωτο!Θα ανεβάσω φωτο όταν μπορώ!
felix Νοέμβριος 13, 2008 #26 Νοέμβριος 13, 2008 ζήτα π.χ. trimmer πολλών στροφών/ πολύστροφο...δεν νομίζω να μην καταλάβει...μπορείς να ρυθμίσεις ακριβέστερα και μικραίνει και το περιθώριο λάθους που τυχόν θα κάνεις κατά τη ρύθμιση με υπερβολική αύξηση της τάσης...το μέγεθος (όπως φαίνεται και στην φωτό) φαίνεται στα μαύρα τυπωμένα γράμματα δίπλα στο ρυθμιστικό του...
armored Νοέμβριος 15, 2008 Author #28 Νοέμβριος 15, 2008 ωραία πήρα τώρα ένα πιν όπως εδειξες στην φωτο.Όπω λένε οι οδηγίες για το mod πρέπει να κολλήσω το vsense στο πιν που είναι κοντά στον στον στρίφτη και το adj/ground στο μεσαίο πιν.Το πιν που μένει γιατί πρέπει να το σπάσω?
felix Νοέμβριος 15, 2008 #29 Νοέμβριος 15, 2008 Για να αποφύγεις ατυχήματα...τύπου να γειώσει πουθενά και να κάνει τζιζ...Δεν είναι απαραίτητο να το σπάσεις/κόψεις...μόνωσέ το απλά...εγώ βάζω θερμοσυστελλόμενο σε ότι θέλω να είναι προστατευμένο...
armored Νοέμβριος 15, 2008 Author #30 Νοέμβριος 15, 2008 το τρίμερ το κολλάω στο σημειο 1) ή 2)? Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι να το κολλήσω εκεί που είναι κολλημένο πχ το vsense με την πλακέτα ή πάνω στο vsense όπου και να είναι?
felix Νοέμβριος 16, 2008 #31 Νοέμβριος 16, 2008 Βασικά είτε πάνω στο pin είτε σε κάποιο από τα πλησιέστερα σημεία, αρκεί να ακολουθήσεις το trace και να μην παρεμβάλλεται τίποτε (π.χ. αντίσταση)...Αν δεν έχεις εμπειρία σε κόλληση...προπονήσου κάπου αλλού πρώτα..τα pins είναι περίεργα σημεία, δεν προσφέρεται χώρος, οπότε...
armored Νοέμβριος 16, 2008 Author #32 Νοέμβριος 16, 2008 τι είναι το trace?πιστεύω πως θα τα καταφέρω με την κόλληση.Κάνω προπόνηση μια βδομάδα σε μια άλλη πλακέτα και ομολογώ κανω καλές κολλήσεις! :smoke:κάτσε να κάνω και κάτι μετρήσεις των volt ακόμα μέσα στα windows και σε κανα benchmark να σιγουρευτώ!
armored Νοέμβριος 16, 2008 Author #34 Νοέμβριος 16, 2008 ωραία! μετά από κάποιες μέρες υπάρχει περίπτωση η κάρτα να καεί? υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιώ το mod όταν δεν το χρειάζομαι?
felix Νοέμβριος 17, 2008 #35 Νοέμβριος 17, 2008 Καλή ψύξη! Σε ότι κάνεις φρόντισε να υπάρχει επαρκές airflow...Για να απενεργοποιείς το mod μπορείς να παρεμβάλλεις ένα jumper σαν αυτά που έχουν οι μητρικές, ή ακόμη και διακοπτάκι...Vsense->Jumper->Trimmer->Ground
armored Νοέμβριος 17, 2008 Author #36 Νοέμβριος 17, 2008 Έχω φροντίσει για αυτό.Η μισή κάρτα ψύχεται (μαζί και το vregulator) από έναν 8 άρη που βάζει αέρα από κάτω :clap: όσο για την απενεργοποίηση του τρίμερ εννοείς μάλλον κάτι τέτοιο περίπου mod on mod off
felix Νοέμβριος 17, 2008 #37 Νοέμβριος 17, 2008 Ακριβώς...και διάλεξες και φωτό από την καλύτερη πηγή! :happy2:
armored Νοέμβριος 17, 2008 Author #38 Νοέμβριος 17, 2008 ωραία! όσο για τα vgpu και vmem mods here is the link . Είναι για geforce 6600 με ddr2 μνήμη αλλά εγώ έχω ddr. Ωστόσο ελπίζω να μπορώ να κάνω το vgpu MOD! ή όχι?
armored Νοέμβριος 17, 2008 Author #40 Νοέμβριος 17, 2008 το μεσημέρι θα ανεβάσω φωτογραφίες! Πάντως, έχω βρει τα σημεία για το vgpu mod αλλά για το vmem mod δεν εχω βρει τα σημεία γιατί όπως είπα έχει ddr μνήμη η κάρτα και οι φώτο στο λινκ είναι για ddr2.Όπως λέει στην εικόνα για το vgpu mod θα χρειαστώ μία αντίσταση (?) των 50kohm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.