Stolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2008 Το έχει δοκιμάσει κανείς? Προσωπικά έχω τη NF-P12 και με ξενερώνει απίστευτα το πεθαμανατζί χρώμα του περιβλήματός της. Λέω να το βάψω μαύρο αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος με τι είδους χρώμα. (εννοείται πως δε θα πειράξω τα fins!!)
spH3RiCal Νοέμβριος 9, 2008 #2 Νοέμβριος 9, 2008 Παιζει κανενα προβλημα θερμοαγωγημότητας αμα βαφτει η επινικελωθει?
Stolis Νοέμβριος 9, 2008 Author #3 Νοέμβριος 9, 2008 μάλλον κατάλαβες την U12. Εγώ αναφέρομαι στο 'φερφούριον' Ρ12! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113968&Manufacturer=Noctua&category=69977823&catalog=20
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2008 #4 Νοέμβριος 9, 2008 εχω δει βαψιμο σε fans.δεν ειδα κανεναν να εχει προβλημα.
Stolis Νοέμβριος 9, 2008 Author #5 Νοέμβριος 9, 2008 δε διαφωνώ ,αλλά θα εκτιμούσα μια γνώμη με τι είδους χρώμα να το βάψω.ψήνομαι για τον αερογράφο μου....:whistle2:
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2008 #6 Νοέμβριος 9, 2008 χωρις να εχω/εχουμε δει το κουτι σου,δεν γινεται δουλεια.
dubber Νοέμβριος 9, 2008 #7 Νοέμβριος 9, 2008 Ο κοπρίτης είναι πιο αρμόδιος αλλά ένα ακρυλικό νομίζω θα ήταν Super
nickstamat Νοέμβριος 9, 2008 #8 Νοέμβριος 9, 2008 Δε θα έχεις πρόβλημα να το βάψεις, αλλά φρόντισε μην περάσει μπογιά με κάποιον τρόπο στο μοτέρ. Δεν ξέρω, αν μπορεί να συμβεί αυτό, απλώς το αναφέρω
spH3RiCal Νοέμβριος 9, 2008 #9 Νοέμβριος 9, 2008 μάλλον κατάλαβες την U12. Εγώ αναφέρομαι στο 'φερφούριον' Ρ12! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113968&Manufacturer=Noctua&category=69977823&catalog=20 Οντως..:red: Νομιζα οτι μιλαγες για ψυκτρα..
Κοπρίτης Νοέμβριος 9, 2008 #10 Νοέμβριος 9, 2008 ολοι οι ανεμιστηρες λυνονται σε πλαισιο και φτερωτητο μοτερ μονωνεται και βαφεις κανονικα με χρωματα μοντελισμου (ακρυλικα και σμαλτου κανουν μια χαρα)γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει τον κοποεκτος και εαν θες να ταιριαξεις χρωματικα ενα φαν με ενα συγκεκριμενo modδιαφορετικα απλα παρε ενα εξτρα fan αλλης εταιρειας και καθαρισες
oxide Νοέμβριος 9, 2008 #11 Νοέμβριος 9, 2008 εγω παντως που δοκιμαστικα εβγαλα και επιχειρησα να βαψω την φτερωτη ενος φαν...απετυχα.η μπογια δεν απλωθηκε ..σαν να μην εκατσε καθολου..το σπρει ηταν colorworks και δν δοκιμασα να περασω πρωτα ασταρι.
Stolis Νοέμβριος 10, 2008 Author #12 Νοέμβριος 10, 2008 Κοπρίτη χαίρομαι που χώθηκες στη συζήτηση!! Λέω να χρησιμοποιήσω ένα μαύρο της ΤΑΜΙΥΑ. Όσο για το αν αξίζει, το antec12 είναι ήδη βαμμένο μαύρο μέσα , η TRUE black....black και ξαφνικά σκάνε ξεκάρφωτες οι noct!!! + τη χαρά της δημιουργίας, την οποία σίγουρα την ξες καλύτερα από μένα άρα φαντάζομαι καταλαβαίνεις..oxide και δεν ξαναδοκίμασες???
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2008 #13 Νοέμβριος 10, 2008 Κοπρίτη χαίρομαι που χώθηκες στη συζήτηση!! Λέω να χρησιμοποιήσω ένα μαύρο της ΤΑΜΙΥΑ. Όσο για το αν αξίζει, το antec12 είναι ήδη βαμμένο μαύρο μέσα , η TRUE black....black και ξαφνικά σκάνε ξεκάρφωτες οι noct!!! + τη χαρά της δημιουργίας, την οποία σίγουρα την ξες καλύτερα από μένα άρα φαντάζομαι καταλαβαίνεις..oxide και δεν ξαναδοκίμασες??? σ'αυτην την περιπτωση προχωρααπλα εχε υποψιν οτι ενα ελαφρυ τριψιματακι θα βοηθησει την προσφυση του χρωματοςκαι ενα τελικο βερνικι θα το ασφαλισειαν λες τα ακρυλικα της ΤΑΜΙΥΑ τοτε μαλλον θα προτιμουσα κατι σε enamel (humbrol, Gunze κτλ)μεγαλυτερη αντοχη και καλυπτικοτηταπροσεξε οταν θα λυσεις τη φτερωτηοποιαδηποτε τσιμουχα και δαχτυλιδι ασφαλισης εχει ο πυρος του μοτερκαι φυσικα να το μονωσεις καλα ωστε να μην μπει χρωμα και σκονη στην εσωτερικη πλευραπαντως σου ξαναλεωimho, αξιζει τον κοπο αμα ειναι να κανεις κατι διαφορετικο (περιεργο χρωμα, συνδυασμο, φθορες κτλ)αμα ειναι απλα να το βαψεις μαυρο, αγορασε ενα αλλο και καθαρισεςgood luck οτι κι αν αποφασισεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.