ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Παιδια Εκανα φορμαρισμα και περασα vista 64bit...Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιξα τον C: ειδα μεσα Program Files απλά ΑΛΛΑ και Program Files (x86) :rant: Βλεπω και χρησιμοποιω κανονικοτατα 4gb ram...και το λειτουργικο λεει οτι ειναι 64bit Το προβλημα μου ειναι λοιπον...ΠΟΥ να κανω εγκατασταση τα προγραμματα ? Α! Και εαν ειναι σε ολους τα 64bit ετσι...γιατι δεν γνωριζω... Ευχαριστω για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 64bit progs = program files32bit progs= x86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 64bit progs = program files32bit progs= x86ΑΡΑ να περναω ολα τα προγραμματα στον Απλο Program Files ετσι ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 μονα τους εκει θα μπαινουν αμα βρεις πανω απο 10 προγραμματα που χρειαζεσαι και ειναι σε 64βιτ πες το και σε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Ωραια αρα τα αφηνω ως εχουν...:wassat: Καλως γιατι αρχισα να παραξενευομαι γιατι ολα εμπαιναν στον x86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Νοέμβριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 οχι ετσι πρεπει... μια χαρα σου δουλευουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Vista 64-bit εδώ και έχω κι εγώ δύο φακέλους Program Files. Γενικώς, τα προγράμματα τα αφήνω να εγκαθίστανται σε όποιο φάκελο έχουν ως προεπιλογή στην εγκατάσταση. Άλλα πάνε στο x86 και άλλα στο x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Νοέμβριος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Τα προγράμματα που είναι αμιγώς 64 bit εγκαθίστανται στο x64 ενώ τα άλλα στο x32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 Ωραια αρα τα αφηνω ως εχουν...:wassat:Καλως γιατι αρχισα να παραξενευομαι γιατι ολα εμπαιναν στον x86 Τα προγράμματα που είναι αμιγώς 64 bit εγκαθίστανται στο x64 ενώ τα άλλα στο x32. Το αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.