l_satsok Νοέμβριος 24, 2008 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Αυτή χρησιμοποιώ με τον E6600@4.2 στα 1,65v... και τόση διαφορά δεν είδα, βέβαια αυτό είναι και θέμα επεξεργαστή/ψύχτρας κτλ κτλ κτλ απότε δεν μπορούμε να πούμε επειδή εμένα έπεσε 4-5 δεν μπορεί να πέσει σε κάποιον 8-9...Απλά λέω οτι η πλειοψηφία αν δεις έχει μείωση της τάξης των 3-5 βαθμών.μα δε διαφωνουμε.εξαλλου υπαρχει και κατι αλλο,η αποδοση της liquid αυξανει σιγουρα οσο πιο λεπτο ειναι το στρωμα,αυτο ομως προυποθετει καλο lapping,πρεπει οι επιφανειες να ειναι τελειως επιπεδες.ετσι σε απειραχτο cpu μπορει οντως οι διαφορες να ειναι 2-3 βαθμοι μονο.χτες το πρωι ξηλωσα μια υδροψυξη απο ενα φιλο επειδη του ταπαιξε η αντλια,και τουξαναπερασα την zalman6700 που ειχε,τουβαλα και υγρο μεταλλο αφου υπηρχε,δεν μπορω να ξερω αν υπηρχε διαφορα απο περυσι που την ειχε με as5 πριν βαλει την υδροψυξη,βλεπω ομως οτι σε default συχνοτητα στον Q6600 του δεν αξιζει τον κοπο,και με οποιαδηποτε αλλη παστα μια χαρα θα ηταν.ειπαμε αυτο το προιον προοριζεται μονο για extreme καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 24, 2008 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Ακριβώς, αυτό με το hs των cpu είναι μεγάλο πρόβλημα και το λέει ακόμα και η ίδια η coollaboratory Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 24, 2008 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 ο δικος μου ηταν πολυ στραβος,ειχε καμπουρα πανω απο τους πυρηνες 0,1 και βαθουλωμα στους 2,3βεβαια τον ειχα στρωσει απο περυσι που τον πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 24, 2008 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Tα έχω δοκιμάσει...Σκέτη αποτυχία,απίστευτη ταλιπωρία για το break-in,και επιδόσεις χειρότερες από ceramique...ΜΑΚΡΙΑ!!!To πιο αποτυχημένο προιόν που έχει περάσει από τα χέρια μου!Όπως λέω και στο τέλος..."Αποδίδουν το ίδιο με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο":hehe:Από αυτό που βλέπω από το review είναι ότι η αποτυχία οφείλεται σε λάθος κατά το break-in, προφανώς όχι λόγω διαδικασίας δικής σου, αλλά λόγω προϊόντος εκτός προδιαγραφών...Εντέλει επικοινώνησες μαζί τους να τους αναφέρεις το τί έγινε ?Το τυπάκι στο άλλο review αναφέρει ακριβώς τα αντίθετα, αλλά περιγράφει τη διαδικασία του burn-in και υπερβολικά εύκολη και χωρίς ευτράπελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 24, 2008 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Όλη η ιστοριά με το metal pad είναι αποτυχία...Γιατί να το βάλεις?Για 1 βαθμό χειρότερο από as5?Να μην αναφέρω οτι είναι μιας χρήσης και πανάκριβο.Κακώς το κυκλοφορούν ακόμα... Όσο για μερικά reviews θα έλεγα οτι είναι πολύ "θετικά"...όποιος κατάλαβε κατάλαβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Νοέμβριος 24, 2008 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 εγω με as5 ειμαι πολυ ευχαρηστημενος ευκολη τοποθετιση καλη θερμικη αποδοση οικονομικη τι αλλο θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 24, 2008 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 εγω με as5 ειμαι πολυ ευχαρηστημενοσ ευκολη τοποθετιση καλη θερμικη αποδοση οικονομικη τι αλλο θεσ?να διορθώνει μόνη της το σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 24, 2008 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 από ότι είδα και στα reviews η coolaboratory πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε θα το επιχειρήσω. για backup λύση ceramique η as5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Νοέμβριος 24, 2008 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 σε τεστ που εχω δει η ac5 ειναι ανωτερη κατα πολυ τησ liquid Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 24, 2008 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 σε τεστ που εχω δει η ac5 ειναι ανωτερη κατα πολυ τησ liquid ANEΚΔΟΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 24, 2008 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Μια και γίνετε αρκετή συζήτηση ρίξτε μια ματιά σε ένα πραγματικό MEGA συγκριτικό 25 θερμοαγώγιμων παστών ΣΗΜΕΡΑ...και από ΕΛΛΑΔΑ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 25, 2008 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 ωραια η diamond.αν βρω θα παρω σιγουρα.παντως ειχα την εντυπωση οτι η ceramique ηταν καλυτερη απο την as5.γενικα δεν την παω καθολου την as5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 25, 2008 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Μια και γίνετε αρκετή συζήτηση ρίξτε μια ματιά σε ένα πραγματικό MEGA συγκριτικό 25 θερμοαγώγιμων παστών ΣΗΜΕΡΑ...και από ΕΛΛΑΔΑ ..Οι θερμοκρασιες εξωτερικου χωρου και δωματιου, μεσα στο τετραμηνο ηταν ιδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Νοέμβριος 25, 2008 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Μπράβο στον φίλο Μιχάλη, πολύ καλό συγκριτικό...:clap: l_satsok, για δοκιμή τσίμπα από εδώ, 10euro τo 1,5gr έχει...μην το φοβηθείς το eworld, μια χαρά μαγαζί είναι. IC Diamond 7 Carat Θερμοαγώγιμη Πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 25, 2008 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Οι θερμοκρασιες εξωτερικου χωρου και δωματιου, μεσα στο τετραμηνο ηταν ιδιες.Κλιματιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 26, 2008 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Η γνώμη μου είναι για επεξεργαστή arctic silver 5 και για γραφικών ceramique.Αυτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Νοέμβριος 26, 2008 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 η ceramice ειναι η καλυτερη για bench σε θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 26, 2008 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Συμφωνώ με τον tsan και επίσης και για νερό η ceramique είναι καλύτερη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Νοέμβριος 29, 2008 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 η διαφορες που ειδα σημερα απο την liquid σε σχεση με την ceramique ειναι 2 βαθμοι καλυτερη η liguid για αυτο μην τρελενεστε τοσο με τοις διαφορες παστες :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 30, 2008 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Τελικά την Diamond την δοκίμασε κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.