The_Blade Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Από πρωσωπική εμπειρία ποιό paste προτείνετε? Χρησιμοποιούσα AS5 και OCZ Freezer αλλά έχω την αίσθηση ότι μέσα σε 2-3 μήνες κάνουν σημαντικό degrade (ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες). Το Ceramique τι λέει? είναι πιο ανθεκτικό στο χρόνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 η πλάκα είναι πως μέχρι τώρα ότι έχω διαβάσει λέει ότι πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα (χρονικό) ώσπου να στρώση η εκάστοτε πάστα , δηλαδή η πολυδιαφημιζόμενη AS5 είναι για ένα ~ μήνα ? Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει αύξηση , οι θερμοκρασίες μου είναι πάνω κάτω ίδιες τους τελευταίους 5 μήνες που έχω AS5 ,ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία του δωματίου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Eγώ πάντως με Ceramique είμαι μια χαρά.Έχω νεράκι βέβαια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Εγω εχω πανω την AS5 κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 9, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 θα προχωρήσω σε μια δοκιμή της ceramique να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Νοέμβριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 εγώ έχω μια της zerotherm και είναι μια χαρά, πολύ καλή αλλά ήρθε μαζί με την ψύκτρα, άντε τώρα να την ξαναβρείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Ολιγον αργοπορημενα.συμφωνα με την τελευταια δοκιμη μου σε εναν Q6600 σα να μου φαινεται οτι η ceramicειναι καλυτερη απο την as5,σιγουρα ηταν 2-3 βαθμοι κατω και με καλυτερη ισορροπια στις θερμοκρασιες των πυρηνων.αλλα αυτη που τις διαλυει ολες,ειναι το υγρο μεταλλο.Coolaboratory Liquid Pro.μην ακουτε τις μ@λ@κιες που γραφουν οσοι δεν την εχουν δει καν,δεν ειναι επικινδυνη,ουτε τοξικη και εχει εκπληκτικα αποτελεσματα,στη χειροτερη περιπτωση 6-8 βαθμους κατω απο την καλυτερη συμβατικη.απλως,απαγορευεται να ακουμπησει σε αλουμινιο αφου αντιδρα με αυτο.ειχα 60 με την as5 και επεσα αμεσως στα 50 μολις εβαλα απ αυτην.δυσκολευει λιγο στην τοποθετηση,οταν ομως βρεις το κολπο ειναι πιο ευκολη και απο ολες τις αλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 έχω ακούσει ότι μπορεί να κολλήσει την ψύκτρα με τον επεξεργαστη... ισχύει? σκεφτομαι να την πάρω, τι ειδικό θέλει στην τοποθέτηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Με 775 δεν σε νοιάζει, με 478 και 939-940 μικρό το κακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 γιατί δεν με νοιάζει σε 775? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Γιατί το cpu κρατιέται από το καπάκι του socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 αν κολλάει όπως ακούω ότι κάνει μπορεί να κάνει ζημιά και στο socket και στο CPU τραβώντας....:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 22, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Αφού στο 775 δεν κουνιέται ρε παιδιά...κρατιέται από το καπάκι του socket...Μην σε ανησυχεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 ενωω όταν θα πάω να το βγάλω κάποια στιγμή, την έχεις δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 22, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 ποιος σας ειπε οτι κολλαει;α καταλαβα,τα εχω διαβασει και γω σε ξενα φορουμ,οι παντογνωστες του ιντερνετ που λενε οτι τους κατεβει,οτι υποθετουν δηλαδη και ποτε οτι εχουν δοκιμασει γιατι απλουστατα δεν εχουν δοκιμασει απο μονοι τους τιποτα...μεχρι το οτι περιεχει και υδραργυρο γραψανε οι ηλιθιοι,ενω στην επισημη ιστοσελιδα υπαρχει αρχειο με οδηγιες οπως και η ακριβης συνθεση του υγρου,αποτελειται απο 5 αθωα μεταλλα.δεν κολλαει καθολου,στερεοποιειται απλως μετα απο 3-4 μερες και οταν βγαλεις την ψυκτρα βλεπεις δυο επιφανειες σαν καθρεφτες,η ψυκτρα βγαινει και ξαναμπαινει οσες φορες θελετε χωρις να χρειαζεται επιπλεον παστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 22, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Με Artic Silver, αν έχει μείνει κάνα 4-5 μήνες, σε 939, 8 στις 10 φορές έβγαινε block και CPU μαζί.Ακόμα και με την stock πάστα της Ιντελ σε 478 έχει γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 22, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 Με Artic Silver, αν έχει μείνει κάνα 4-5 μήνες, σε 939, 8 στις 10 φορές έβγαινε block και CPU μαζί.μπραβο,πολυ χειροτερα κολλαει η as5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 και συμφωνείτε όλοι ότι έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες??? άκυρη η ceramique λοιπόν.... πάω για liquid metal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 22, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 πολυ δυσκολη εφαρμογη η liquid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 22, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 δηλαδή "τρέχει" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.