Jump to content

Recommended Posts

Τι λες ρε φίλος??

Γιατί δεν μπορεί το παιδί?

Φυσικά και μπορεί να μπεί στην hot.

Απλά πόντους δεν πέρνεις απλά ανεβάζοντας αποτελέσματα.

Πρέπει να διακριθείς σε κάποια κατηγορία είτε σε σκορ , είτε σε hardware results.

λαθος καταλαβα,συγνωμμη

Eπειδη το παιδι μαλλον εννοει για το hwbot βεβαια και μπορεις apostonikο

benchmark and give us points!!

Και πώς κερδίζεις πόντους? Γιατι και εμένα θα με ενδιέφερε κατι τέτοιο...!

theouli ακου...πας στο www.hwbot.org

πανω αριστερα λεει benchmarking->benchmark apps πας εκει κατεβαζεις για παραδειγμα το 3dmark06 το τρεχεις....και ανεβαζεις μετα το αποτελεσμα σου με screenshot και συμπληρωνεις καποια στοιχεια του συστηματος σου.για να το ανεβασεις πας (εννοειτε πως εχεις ηδη κανει λογαριασμο)submit score.Aν το αποτελεσμα σου ειναι καλο σου δινουν ποντους.Αυτοι οι ποντοι πανε και αυτοματα στην ομαδα που εχεις επιλεξει να εισαι οταν δημιουργησες τον λογαριασμο(δηλαδη εσυ HOT) .

Ελπιζω να βοηθησα:big_boss:

Με βοηθησες παρα πολυ αλλα πόσο καλο πρεπει να ειναι το αποτελεσμα για να πάρω πόντους??? Έχω 2 8600GT 512! Ti score θελει περιπου δηλαδη?

Και κατι τελευταιο...Με το που κανω submit φαινεται αν εχω πάρει πόντους η αξιολογουνται αργότερα πχ?

:worship::worship::worship:Ευχαριστω παααρα πολυ! :thank_you2::thank_you2::thank_you2:Keep Clocking! :worship::worship::worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.