deninho Δεκέμβριος 9, 2008 #23 Δεκέμβριος 9, 2008 άρα δε συμπληρώνεις τίποτα. αυτό είναι για όταν αγοράζεις με τιμολόγιο, όπου σου αφαιρούν επί τόπου το ΦΠΑ
Eldal Δεκέμβριος 9, 2008 #24 Δεκέμβριος 9, 2008 Για τα μεταφορικά συμφωνώ και εγώ, αλλά το να ρωτάς αν δέχεται πιστωτικές κάρτες είναι λίγο κραυγαλέο πιστεύω, μιας και το αναφέρει ξεκάθαρα στον δικτυακό τόπο του memoryc "We accept payment with the following types of credit cards and debit cards: Visa, MasterCard, Visa/Electron, Visa/Delta, American Express (Amex), Switch/Maestro, Laser,." (http://www.memoryc.com/pages/credit_cards.html). Μην το λες! Μετά από παραγγελία που έκανα σε αγγλικό μαγαζί όπου είχε όλα τα δεχόμαστε βίζα κλπ κλπ και αφού έβαλα και τα στοιχεία της πιστωτικής μου (μία εθνική go), είδα ότι δεν διεκπεραιωνόταν η παραγγελία και τους πήρα τηλέφωνο. Και μάντεψε... δεν δεχόταν το μαγαζί λέει κάρτες από Ελλάδα. Τώρα τι να πεις...Πάντως στο ψάξιμο που έκανα πέρασα κι από memoryc όπου το service ήταν άψογο. Μέχρι και Live chat με υπάλληλο του καταστήματος για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή μου είχε!
KoMM Δεκέμβριος 9, 2008 #25 Δεκέμβριος 9, 2008 πολυ θετικες εντυπωσεις μου αφησε και μενα.Παρασκευη μεσημερι πηρα μνημες, τριτη πρωι ηταν σπιτι.
gregorisvas Δεκέμβριος 9, 2008 #26 Δεκέμβριος 9, 2008 Κι εγώ πήρα πρίν κανα 2 εβδομάδες κάποιες DDR3 μνήμες και μέσα σε 3 εργάσιμες ήταν σπίτι μου Θετικότατες εντυπώσεις..
Nephiλiμ Δεκέμβριος 10, 2008 #27 Δεκέμβριος 10, 2008 αυτα να τα βλεπουν μερικα "μεγαλα" μαγαζια που απο Αποθηκη-->Πατρα κανουν μιαμιση βδομαδα.
KoMM Δεκέμβριος 16, 2008 #29 Δεκέμβριος 16, 2008 πεμπτη παραγγελια~~~~>εφτασαν χθες!αυτα ειναι.αυτα να τα βλεπουν μερικα "μεγαλα" μαγαζια που απο Αποθηκη-->Πατρα κανουν μιαμιση βδομαδα.το μαγαζι ειναι best απλα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.