redbighunter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 εχει κανει κανεις αγορα απο εκει: www.memoryc.com? σαν e-καταστημα ειναι καλο? απο rma?
elapse Νοέμβριος 8, 2008 #2 Νοέμβριος 8, 2008 Έχω κάνει εγώ τις cellshock μου. Όλα καλά με την παραγγελία (5 ημέρες περίπου, σε πολύ προσεγμένη συσκευασία), αλλά RMA δεν έχω εμπειρία (και ούτε θέλω)
peter89 Νοέμβριος 8, 2008 #3 Νοέμβριος 8, 2008 πολλοι αγοραζουν απο το forum.. δεν εχει ειποθει κατι αρνητικο...
astrolabos Νοέμβριος 8, 2008 #4 Νοέμβριος 8, 2008 Άκοπα memoryc. Και καλές τιμές και κανένα πρόβλημα στην παραγγελία μου.
deninho Νοέμβριος 8, 2008 #5 Νοέμβριος 8, 2008 κι εγώ μια χαρά εμπειρίες από το memoryc. Ευτυχώς, δεν έχω χρειαστεί να τσεκάρω το RMA τους
Κοπρίτης Νοέμβριος 8, 2008 #7 Νοέμβριος 8, 2008 Πολυ ικανοποιημενος απο τοτε που λειτουργουσε σαν pcmemoryupgradeγρηγοροι και συζητισιμοιπολυ γρηγοροι και στα rma τουςεκτος και εαν θελετε πιστωση και οχι αντικαταστασητοτε θελει λιγο συζητησησε γενικες γραμμες, αν κατι χαλασει, συμπληρωνεις την φορμα RMA απο το site τουςσου δινουν εγκριση και αριθμοτο πακεταρεις και στο στελνειςκαι με την παραλαβη σε ενημερωνουν για την αποστολη της αντικαταστασηςσε DOA προιονεστειλαν προκαταβολικα κιτ αντικαταστασης την επομενη μεραμε την συνενοηση οτι οταν το παραλαμβανα θα εστελνα πισω το ελατωματικοτιμες πολυ καλες ετσι κι αλλιωςτι αλλο να ζητησει κανεις
Chosen Νοέμβριος 9, 2008 #8 Νοέμβριος 9, 2008 Καταπληκτικό μαγαζί, καλές τιμές και ίσως το καλύτερο online RMA που έχω δει. Έχω κάνει 4-5 RMA μ'αυτούς (από σύνολο 30-35 παραγγελίες) και σε όλες τις περιπτώσεις ήταν άψογοι. Μερικά παραδείγματα Εδώ επέστρεψα ένα USB key Adata και ζήτησα αντικατάσταση με ένα μάρκας Neon και το κάνανε χωρίς παρακάλια: Κι εδώ αλλάξανε μνήμες 2x1Gb Cellshock DDR2 D9GMH μέσα σε 15 λεπτά:
3likos Νοέμβριος 9, 2008 #10 Νοέμβριος 9, 2008 εξοδα αποστολής για ένα κλασικό πακετάκι μνήμες πόσο πάνε περίπου? πληρωμές γίνονται με χρεωστική τύπου visa?
GeorgeVasil Νοέμβριος 9, 2008 #11 Νοέμβριος 9, 2008 εξοδα αποστολής για ένα κλασικό πακετάκι μνήμες πόσο πάνε περίπου? πληρωμές γίνονται με χρεωστική τύπου visa?Κανενα ~5ε νομιζω.Γινονται αλλα θα πρεπει να κανεις paypal.
3likos Νοέμβριος 9, 2008 #12 Νοέμβριος 9, 2008 ευχαριστώ... έχει ο αδερφός μου paypal οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό αμα παραγγείλω τπτ...!
astrolabos Νοέμβριος 9, 2008 #13 Νοέμβριος 9, 2008 εξοδα αποστολής για ένα κλασικό πακετάκι μνήμες πόσο πάνε περίπου? πληρωμές γίνονται με χρεωστική τύπου visa?http://www.memoryc.com/information/faq.htmlΠόσο δύσκολο να είναι;
GeorgeVasil Νοέμβριος 9, 2008 #14 Νοέμβριος 9, 2008 http://www.memoryc.com/information/faq.htmlΠόσο δύσκολο να είναι;Είναι λίγο δύσκολο να εμπιστευτείς το Site Help όταν αγοράζεις για πρώτη φορά και δεν ξέρεις τι παιζει.(υπάρχουν και ασάφειες μερικές φόρες στα περισσότερα σίτε.)Για αυτο ανοίχτηκε και το υπάρχον thread θέλω να πιστεύω.
astrolabos Νοέμβριος 9, 2008 #15 Νοέμβριος 9, 2008 Για τα μεταφορικά συμφωνώ και εγώ, αλλά το να ρωτάς αν δέχεται πιστωτικές κάρτες είναι λίγο κραυγαλέο πιστεύω, μιας και το αναφέρει ξεκάθαρα στον δικτυακό τόπο του memoryc "We accept payment with the following types of credit cards and debit cards: Visa, MasterCard, Visa/Electron, Visa/Delta, American Express (Amex), Switch/Maestro, Laser,." (http://www.memoryc.com/pages/credit_cards.html).
3likos Νοέμβριος 9, 2008 #16 Νοέμβριος 9, 2008 εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ πιστωτικής χρεωστικής κλπ... δεν ξέρω τπτ από αυτά... είμαι άσχετος... δεν νομίζω να εξηγεί πουθενά στο site τι είναι αυτά... εγώ ρώτησα τον αδερφό μου τι κάρτα έχει γιατί εγώ δεν έχω... μου είπε χρεωστική και για αυτό ρώτησα... τώρα αν εσύ νομίζεις ότι βαριέμαι να διαβάζω κάνεις λάθος... απλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είμαι Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ με το θέμα...
deninho Νοέμβριος 9, 2008 #17 Νοέμβριος 9, 2008 αν η κάρτα γράφει πάνω της κάτι από τα "Visa, MasterCard, Visa/Electron, Visa/Delta, American Express (Amex), Switch/Maestro, Laser" κάνεις κανονικά παραγγελία Προσωπικά, με τις προπληρωμένες από Eurobank και Τρ. Αττικής, έχω κάνει μια χαρά τη δουλειά μου με τοσυγκεκριμένο μαγαζί
3likos Νοέμβριος 9, 2008 #18 Νοέμβριος 9, 2008 ακριβώς αυτήν την κάρτα πρέπει να έχει... τώρα την είδα... την έβγαλε στη eurobank και λέει πάνω visa... είναι προπληρωμένη...
Aligator21 Νοέμβριος 10, 2008 #19 Νοέμβριος 10, 2008 εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ πιστωτικής χρεωστικής κλπ... δεν ξέρω τπτ από αυτά... είμαι άσχετος... δεν νομίζω να εξηγεί πουθενά στο site τι είναι αυτά... εγώ ρώτησα τον αδερφό μου τι κάρτα έχει γιατί εγώ δεν έχω... μου είπε χρεωστική και για αυτό ρώτησα... τώρα αν εσύ νομίζεις ότι βαριέμαι να διαβάζω κάνεις λάθος... απλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είμαι Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ με το θέμα...Η διαφορά χρεωστικής με πιστωτικής είναι η παρακάτω :1. Πιστωτική - Μπορείς να αγοράσεις και θα πιστωθεί η κάρτα σου με το ποσό (αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο πιστωτικό υπόλοιπο), από εκεί και πέρα, θα σου έρθει λογαριασμός σπίτι και θα την πληρώσεις (ή μέσο e-banking)2. Χρεωστική - Για να αγοράσεις κάτι με αυτές τις κάρτες προϋποθέτει 2 πράγματα : 2.1 Να αναγράφει επάνω της Visa ή Mastercard 2.2 Να έχει μέσα υπόλοιπο ο λογαριασμός σου ίσο ή μεγαλύτερο ποσό από την αξία αγοράς! Ακόμα και 0,02 ευρώ να έχει λιγότερα μέσα ο λογαριασμός σου η αγορά δεν θα μπορέσει να γίνει.Συνήθως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες, μια βόλτα από οποιαδήποτε τράπεζα θα σε βοηθήσει.
Nephiλiμ Δεκέμβριος 9, 2008 #20 Δεκέμβριος 9, 2008 Do you have a VAT registration number? εδω τι ακριβως συμπληρωνεις?επισης αν εχει καποιος κανα promotion code ,δεν θα μας χαλαγε (εαν προκειται για ιδια χρηση των μνημων και οχι για να βγαλει καποιος κερδος)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.