Jump to content

Bench Event στο σπιτι μου...(15 ή 16/11/08)

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Kαι κάτι από 'μένα

85001mib1.th.jpgthpix.gif

32M

850032mok1.th.jpgthpix.gif

PiFast

8500pifastiy8.th.jpgthpix.gif

WPrime 1024m

8500wpr1024mpv1.th.jpgthpix.gif

WPrime 32m

8500wpr32met8.th.jpgthpix.gif

Eιδικές ευχαριστίες στον Στελάρα......:worship:

χωρίς να θέλω να εκφράσω τα γηρατειά του Stelara και του Gorilla:haha:....τολμώ να πω ένα μπράβο σε όλους που η σκυτάλη περνάει σιγά σιγά σε νεώτερα μέλη

:baby:

Ο gorillas ηρθε αργα το βραδυ ... και το μονο που εκανε ηταν να κατσει να φαει οτι σπανακοπιτακια , κεφτεδακια και τυπροπιτακια ειχαν μεινει στο τραπεζι . :D

Αααα ... στο τελος που εφευγε γεμισε και τις τσεπες του με μερικα ακομη κεφτεδακια (backup ηταν αυτα) και την κοπανησε !:kiss3:

Εμενα δε μου ειχε πει κανεις για φαί... Θα ερχόμουν σίγουρα να κάνω παρέα στον τιμιο πλην πεινασμένο γορίλλα... :(

Μπράβο παιδιά! Στελ00κο πές αλεύρι.. Ο ευκαμπτος σε γυρεύει... :p

Στελιος και Μορτης δωσανε ρεσιταλ χθες πολυ καλοι. Ο Στελιος επαιζε με το αζωτακι και τα εφε του καθως ειχε αναψει αγρια.... με τα σκορ και τα ποντακια.

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους που βοηθησαν ωστε να πατησει η Η.Ο.Τ πρωτη στην ιστορια τους 15.000 ποντους. Τελος Θα ηθελα ενα απο αυτα τα νέα παιδια οχι μονο αυτους που ηταν χθες στο event γενικα και τους αλλους να τους δω σε ενα απο τα πρωταθληματα, πραγματικα τους αξιζει...

Το όλο κλίμα ήταν λες και βρισκόμασταν σε πανευρωπαικό διαγωνισμό:T:.Δεν μπορώ να πω περάσαμε ωραία και τώρα πάμε για άλλα.....

Wr στην μονή 3850 στο 06

και κάποια καλά scores στους ε8500-8600

Ανέβηκαν γύρω στους 300+ πόντους

Wr στην μονή 3850 στο 06

και κάποια καλά scores στους ε8500-8600

Ανέβηκαν γύρω στους 300+ πόντους

Για τον 6420 δεν λες που πηρε ολες τις πρωτιες

Παρτε μια μικρη γευση για το τι εγινε χθες...

img2816bu8.jpg

ποσα ευρω ρευμα καψατε κατι χιλιαρια τροφοδοτικα βλεπω εκει περα.η μαμα σου το ξερει?:hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.