neuromancer Νοέμβριος 8, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Εγώ άφησα Zalman 460W για το Enermax το 525. Δεν το έστησα ακόμη αλλά μέσα που το είδα φαίνεται ok και το 12άρι fan είναι ψαρωτικό. Και το zalman βέβαια είναι super (αθόρυβο, κρύο, μεγάλη απόδοση), απλά έκατσε ευκαιρία για upgrate -τα παλιά θα πάνε σε ανηψιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 8, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Το fan connector έχει 2 καλώδια, για αυτό και μου είχε κάνει εντύπωση. Μία ερώτηση στο support της Enermax έδωσε ότι όντως είναι για monitoring. Αυτή τη στιγμή "τρώω" 175 watt σε full load, εκτιμώ ότι ένα μικρό SLi ή Crossfire θα το σήκωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 8, 2008 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Πως τα μετράτε τα watt που καταναλώνει το σύστημα;Έχετε καμιά απο αυτές τις πρίζες που δείχνουν κατανάλωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 8, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Είχα πάρει μία από φίλο για να μετρήσω. Καμιά 15αριά ευρώ έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 8, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Εγω τα μετραω με το Zalman fan controller που εχει ενδειξεις για την καταναλωση του pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 8, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Αν κατάλαβα καλά, το fan δουλεύει από μόνο του και ρυθμίζεται από μόνο του (fuzzy controloer λέει ότι έχει!). Άρα το καλώδιο λέει στη mobo τα rpm. Σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Νοέμβριος 8, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Nαι...(450-550 σε "νορμαλ" συστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.