Maximus Νοέμβριος 6, 2008 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Y.Γ. Μην δω μπροστα μου τον GoriLLa θα το σφαξω με αυτο το Plastelini Γιατί, ποιος σου πε ότι ο Γορίλλας το βγαλε Απλά το postαρε --- Μπορεί να σας έρθω κι εγώ μετά τη δουλειά, αν έρθει και ο Στελούκος άνετα το κανονίζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Νοέμβριος 7, 2008 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Tέτοια να ακούω τέτοια να ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 7, 2008 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Ζηλεύω Θέλω κι εγώ bench με ξηρό πάγο... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Νοέμβριος 7, 2008 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Να σας φέρω ένα bench table κομπλέ με Ε8600,rampage extreme , 2 4870 και ένα Tagan 1100w για να παίξεται κι ότι σκορ βγάλεται δικό σας.Τα παραπάνω έτοιμα μονωμένα με γόμα και με κάνιστρα σε cpu και northbridge.Αν κ**λώσω σας βάζω και κάνιστρα στις κάρτες.Το μόνο που θέλει είναι ένας σκληρός (ίσως και μνήμες) γιατί ακόμα δεν έχω ετοιμάσει τον δικό μου όπως θέλω.Μία μόνο χάρη να μην καεί τίποτα και να κεράσετε μπυρίτσα παγωμένη στους -70 pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Νοέμβριος 7, 2008 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Σε μια ώρα αρχίζω το στύσημο των συστηματων για το βράδυ.Ξήρος πάγος υπάρχει γύρω στα 8-9 κιλά..........Πάμε για ολονυχτία.Edit.:Crustyclown φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος με η χωρίς hardwqare.(ddr3 δεν έχουμε)Ελπίζω όλα πάνε κατ'ευχήν σήμερα.Αν γίνει αυτό την άλλη εβδομάδα (μετά απο συνενόηση με τον φίλο μου τον pastelidi) θα ξαναέχουμε session και αν κάποιος θελήσει να φέρει hardware ας φέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Νοέμβριος 7, 2008 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Θα φέρω ένα kitάκι ddr3 αλλά με D9JNM που πάνε μόνο 980 με 7-5-5-15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 7, 2008 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Μόνο; Καλά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 7, 2008 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Τι ώρα θα γίνει η μάζωξη, άμα είναι να έρθω και με μια 4870.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 7, 2008 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 απο τι μου ειπαν χρειαζονται μια 4870 η μαζωξη θα γινει στις 9 στο σπιτι του crio :hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 7, 2008 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Αν ολα πανε καλα αν θα εχουμε παγκοσμιο σημερα.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 7, 2008 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Ένα λεπτό με την CPU στα 1.7V+ είναι αρκετό για να πέσει η temp και να μπουτάρει το εργαλείο. Μα το θεμα ειναι οτι εφοσον δε μπουταρει,δε παιρνει ρευμα το cpu,αρα forget it.Το καλητερο που εχεις να κανεις σε αυτη την περιπτωση για να μην περιμενεις καμια ωριτσα και βαλε,ειναι να τουμπαρεις την μητρικη μαζι με το κανιστο(μιας και δεν μπορεις να το ξεκολησεις λογο θερμοκρασιας)ωστε να το αδειασεις και αν το coldboot ειναι πολυ χαμηλα ισως χρειαστει και κανενα πιστολακι της γυναικας Μετα ξαναριχνεις μεσα στο κανιστρο αυτα που αδειασες για να μη πανε και χαμενα Καλη επιτυχεια παιδες και πανω απολα καλα να περασετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 7, 2008 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 καλα να περασετε....καλη επιτυχια....και συγνωμμη που δεν ηρθα....ισως την αλλη εβδομαδα μπορεσω....:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 7, 2008 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Μα το θεμα ειναι οτι εφοσον δε μπουταρει,δε παιρνει ρευμα το cpu,αρα forget it.Το καλητερο που εχεις να κανεις σε αυτη την περιπτωση για να μην περιμενεις καμια ωριτσα και βαλε,ειναι να τουμπαρεις την μητρικη μαζι με το κανιστο(μιας και δεν μπορεις να το ξεκολησεις λογο θερμοκρασιας)ωστε να το αδειασεις και αν το coldboot ειναι πολυ χαμηλα ισως χρειαστει και κανενα πιστολακι της γυναικαςΜετα ξαναριχνεις μεσα στο κανιστρο αυτα που αδειασες για να μη πανε και χαμενα Καλη επιτυχεια παιδες και πανω απολα καλα να περασετε Παίρνει ρεύμα η CPU. Βεβαίως ένα φλόγιστρο ή το πιστολάκι της γυναίκας βελτιώνει τους χρόνους ( είναι κάτι σαν το copy-waza ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 7, 2008 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Κανα νέο έχουμε? Πώς πάει η ομάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Νοέμβριος 7, 2008 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Παιδιά δεν βγάζετε και κάνα βίντεο να βλέπουμε οι λιγούριδες?:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 8, 2008 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Παιδια κατι καναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 8, 2008 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Έτσι φαίνεται, για πες λίγο τα ακριβή αποτελέσματα......είχε τρελές ατάκες σήμερα το βράδυ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 8, 2008 Author #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 5οι στο 1Μ4οι στο 32Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 8, 2008 Author #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 Σοφο ποσταρε τις ατακες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 8, 2008 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 ουουου μια χαρά.Ξέχασα και έρχονται τα καλύτερα την άλλη εβδομάδα έτσι δεν είναι;:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.