afanas777 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 Δεν εχω κανει πολλα uploads ,αλλα γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα .Προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανεβασω ενα βιντεακι και δεν μπορω. Το βιντεο ειναι 95mb και σε .wmw. Οταν ανεβαζα αλλα βιντεακια μου εγραφε ''0-20.445.044'' και εβλεπα να γινεται το upload. Τωρα απλα λεει οτι κανει upload και εχει μια μπαρα. Η μπαρα ειναι στο τελος ,αλλα μενει εκει. Ελεος τι παιζει? Δοκιμασα να κατεβασω την ποιοτητα του βιντεο στα 35mb ,αλλα και παλι τιποτα. Περιμενω 10 λεπτα ηδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Τον αριθμό δεν τον βγάζει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afanas777 Νοέμβριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Τον αριθμό δεν τον βγάζει καθόλου?Οχι. Δοκιμασα να ανεβασω και ενα βιντεο 20 δευτερολεπτων σε ,avi,αλλα τζιφος παλι. Μηπως παιζει problem με το youtube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afanas777 Νοέμβριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Στη ουσια εχει σταματησει το upload εδω και πολυ ωρα(γιατι δεν κανει καθολου downloading) ,αλλα εχει κολησει η μπαρα στο τελος. Ουτε μηνυμα μου βγαζει οτι δεν ειναι σωστο το φορματ του βιντεο ,ουτε τιποτα. ΕΛΕΟΣ.Y.Γ ΑΙ σιχτιρ εγινε upload τελικα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρε τοση ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.