NDH Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 Τι ακριβός χιάζομαι για να καταγράψω το overclocking του cpu μου μόνο και αν θέλω να το ανακινοσω σε site και σε ποιο site;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 www.hwbot.orgκατεβαζεις ενα προγραμμα benchmarking(π.χ.3dmark06) κανεις test το συστημα σου και οι επιδοσεις σου ανεβαινουν στο παραπανω site.κανει ομως τεστ σε ολο σου το συστημα οχι μονο σε cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εγω μονο cpu θελω γινετε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εγω μονο cpu θελω γινετε;; Γίνεται να πατήσεις στο link που σου δώσανε και να διαβάσεις λίγο πριν την επόμενη ερώτηση "γιατί μπαμπά;" Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά το overclocking είναι επικίνδυνο αν δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα και απάντηση του στυλ "κάνε δυο κλικ, γράψε 333, πάτα οκ, έτοιμο το overclocking" δεν πρόκειται να πάρεις. Διάβασε τουλάχιστον λίγο για αρχή για να καταλάβεις κάποιες βασικές έννοιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Πιστευω οτι ειχες καταλαβει οτι ρωταω εδω για να μαθω πρωτα για το ποιο σοβαρο overcklocking και οχι το βασικο που γνοριζω ηδη!!!!!!:whistling:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 τελικα γινεται μονο για τον επεξεργαστη με το cpu-z κατεβασε το προγραμμα και οταν το ανοιξεις πηγαινε στην καρτελα about και μετα validation πρεπει να παρεις ενα νουμερο και μετα θα μπορεις να ανεβαζεις τις επιδοσεις σου στην ιστοσελιδα της cpu-z Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Η απλά πάτα F7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 15, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.