mauros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 Έχω το εξής περίεργο πρόβλημα. Σήμερα πήρα internet on the go.Έχω net κανονικά και γενικά φαίνεται καλή φάση αλλά άλλο είναι το θέμα μας Για την δουλειά μου χρησιμοποιώ το openvpn έτσι ώστε να παίρνω ip απο το πανεπιστήμιο. Χωρίς vpn όλα καλά και ωραία. όταν ενεργοποιώ το vpn, παίρνω μεν ip απο το πανεπιστήμιο δηλ συνδέομαι κανονικά, δεν μπορώ όμως να κάνω browse σε καμμία σελίδα. Ο browser λέει ότι δεν μπορεί να κάνει resolve την ip. Έβαλα χειροκίνητα ip απο dns server της cosmote όπου βρήκα (modem, browser, openvpn) αλλά τίποτα.καμμιά ιδέα??? NickL που ήσουν και στο ΚΛΔ? Λύση : κατέβασα το τελευταίο openvpn, run as administrator στο setup, copy/paste τον φάκελο config με τις ρυθμίσεις και voila!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Στο ΚΥΤΠ ήμουν ρε αλλά είχαμε πολλά θέματα με το vpn, κυρίως με το θέμα του run as administrator στα vista. Παρόλα αυτά αν αυξήσεις το verbose μπορείς να δεις στα logs χρήσιμες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Οκτώβριος 9, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 τι verbose και μκλιες, κάντο the bot way και δουλεύουν όλες αυτες οι κοπριες. ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.