Jump to content

Κάρτα Γραφικών μέχρι 220-230Ε...

TheoDV

Recommended Posts

Οκ...Το SLI δεν με πολυενδιαφερει προς το παρον και θεωρω οτι η μια θα με καλύψει..Ευχαριστω πολύ όλους και συγγνωμη οσους ενόχλησα..

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

πάντως με 230 ευρώ μπορείς να φτοιάξεις ένα Sli 9800gt το οποίο είναι πολύ κοντά με την gtx280 και ξεπερναει την gtx260 αλλά και την 4870.... μην σε τρομάζει το SLI είχα στο ίδιο Chipset και ASus μητρική και ήταν πανεύκολο στο setup, και αποδοτικό...

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές σου αλλά μαλλον θα καταλήξω σε 4870 γιατι εχω δει απίστευτα πραγματα απο αυτη την καρτα σε αποδώσεις και λέγονται και τα καλυτερα...

Μιλησα σημερα με τον καθηγητη της πληροφορικης μου(φροντιστηριο, οχι σχολειο..!) και μου είπε οτι καλύτερα θα είμαι με 2 9800GTX+ SLI παρα με μια 4870...(περισσότερα frames δηλαδη). Ισχύει κατι τέτοιο??????:help::help::help::help:

οι 2 9800 gtx+ SLI είναι πολύ πιο γρήγορες από μια 4870, γρηγορότερες από μια gtx280, γρηγορότερες από 2 4850 cf και σχεδόν εφάμηλες με την 4870 χ2....

ειδικά να κάνεις overclock και bios mod σε μια συχνότητα που αντέχουν και οι δύο, (εύκολη διαδικασία μην σε τρομάζει)...

Άμα έχεις σκοπό να benchάρεις πάρε τις 2Χ9800GΤΧ+:suicide2:, αλλιώς μια χαρά θα σου κάνε η 4870 1GB, τα παίζει όλα......

Εκλεισαν οι 2 9800GTX+...Εχω και σκοπο να benchαρω αλλα εννοειται πως με ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια!Σας ευχαριστω πολυ όλους!Gigabyte 9800GTX+?(Gigabyte ειναι και η μητρική μου και καποιος μου είπε οτι αν είναι ίδια μάρκα θα κάνει κάτι σαν o/c μονο του(μικρη διαφορα)) Ξέρει κάποιος κατι παρόμοιο?

Έλεος ρε φίλος, που να έψαχνες και φακούς για DSLR :p

EDIT: Ψέματα σου είπαν

Ρε παιδια βοηθεια θελω είπαμε..Στο κατω κατω όποιος θελει μου απαντάει και οποιος οχι ας μην γραψει τιποτα...

Εκλεισαν οι 2 9800GTX+...Εχω και σκοπο να benchαρω αλλα εννοειται πως με ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια!Σας ευχαριστω πολυ όλους!Gigabyte 9800GTX+?(Gigabyte ειναι και η μητρική μου και καποιος μου είπε οτι αν είναι ίδια μάρκα θα κάνει κάτι σαν o/c μονο του(μικρη διαφορα)) Ξέρει κάποιος κατι παρόμοιο?

όχι δεν κάνουν μόνες τους o/c εάν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου δεν γίνετε τίποτα :triniti:

Ναι και εγω αυτο ηξερα αλλα προφανως εννοουσε κατι αλλο αυτος που μου τ ειπε...Συνεργαζονται καλυτερα προφανως Gigabyte με Gigabyte...:triniti::p:p

Προφανώς.. όχι

Αυτός που σου τα λέει αυτά είναι άσχετος, πες του το

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.