Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 Ανδρεα για ριξε μια ματια Εχει βγει οδηγος να κανουμε JTAG ολα τα Xbox. Τωρα παραγγελνω απο ebay τα εργαλεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Οκτώβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 και μετα ετοιμασου γι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Αυτό είναι το freeboot ; Μεχρι τωρα στο δικο μου μπορω να τρεξω unsigned κώδικα, δηλαδη καποια homebrew ή παιχνιδια (1 την φορά). Θα το βελτιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Το εκανες jtag με το reset glitch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 οχι ακομα. Εχω παραγγηλει το τσιπακι και τωρα ψαχνω ποιον programmer να παρω, γιατι απο οτι διαβαζω, αν δεν εχεις καλο programmer θα φτησεις αιμα για να το κανεις connect. Τωρα ψαχνω το MRA που μου ειχες πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.