george1551 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν κανένας σας έχει κάτι υπόψιν του αλλά ψάχνω κάτι σαν αυτά που δίνει η logitech με τους drivers , απλά για να το δουλέψω στο λάπτοπ μου να βλέπω πότε αυξάνει ο ήχος και κάποιες βασικές λειτουργίες ας πούμε του player. Αν έχει δουλέψει κάποιος κάτι ας το ποστάρει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Νοέμβριος 5, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 βρέθηκε κατι στο όνομα osd_vol και εμφανίζει το volume και το mute ,επίσης βρήκα και το 3RVX_2.5 από εδώ http://matt.malensek.net/software/3RVX_2.5.msi αν θέλετε ψάξετε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Νοέμβριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Επίσης ανακάλυψα ότι αν βάλεις τους drivers για Microsoft πληκτρολόγιο από εδώ μπορείτε ορισμένα έξτρα πλήκτρα να τα ρυθμίσετε εγώ στην εγκατάσταση βάζω το photo keyboard αν και μετά μπορείς να το αλάξεις και επίσης έχει osd για το vol, mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.