no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2008 ρε παιδιά τι γίνετε με το azureus ξέρει κανεις? στα καλά καθούμενα όταν έκανα update το azureus στην μοντέρνα τελοσπάντων έκδοση που άλλαξε και το περιβάλλον εργασίας τώρα σχεδόν κάθε φορα που ανοίγω azureus μετά από μονο του κλίνη... και πάει συνεχεια αυτή η ιστορία! ξέρει κανεις τι φταίει?:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Νοέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 πήγαινε με uTorrent αν θες. Απλό έχει ακριβώς αυτά που χρειάζονται για να κάνεις δουλειά και δεν είναι bloatware Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Νοέμβριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 μια λύση ζήτησα βρε παιδιά όχι εναλλακτικό πρόγραμμα...το ξέρω ότι το azureus είναι λίγο βάρη αλλα το δουλεύω χρονια και μου αρέσειτο πρόβλημα ξεκίνησε τώρα με να update που έκανα και δεν ξέρω τι να κάνω..το έκανα και παλαιότερα δηλαδή αλλα πολύ σπανια τώρα το κάνει συνεχειακαι βασικά το κάνει και σε ένα φιλαράκι.. άρα κάτι δεν πάει καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πειράξει καμια ρύθμιση, κάνε απεγκατάσταση - εγκατάσταση. Θα στρώσει στανταρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Νοέμβριος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 έχω αρκετά torrent μέσα όμως ..τι θα γίνει με αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Νοέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 πήγαινε με uTorrent αν θες. Απλό έχει ακριβώς αυτά που χρειάζονται για να κάνεις δουλειά και δεν είναι bloatwareτι είναι το bloatware? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Νοέμβριος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 den to exi pathi kanis afto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Νοέμβριος 5, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ouups ξεχάστηκα ρε παιδιά και έγραψα με greeklish!!αλλα σοβαρά τώρα με έχει τρελάνει αυτό το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopros1416003331 Νοέμβριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Bloatware: [common] Software that provides minimal functionality while requiring a disproportionateamount of diskspace and memory. Especially used for application and OS upgrades. This term is very common in the Windows/NT world. So is its cause.ontopic: τελευταια φορα που χρησιμοποιησα το azureus ηθελε να εχεις εγκατεστημενη τη java,οποτε κοιτα αν εχεις τη τελευταια εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Νοέμβριος 6, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 έκανα και update την java και πάλι συνεχίζει!!έκανα 2 φορες uninstall και πάλι εξακολουθεί να το κάνειαντί virus έχω το kaspersky internet security.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.