Jump to content

AMD Deneb X4 (Update :officially Phenom II X4)

felix

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply
Κρατήστε λίγο μικρό καλάθι, ακούγονται φήμες για golden chips που μοιράστηκαν δεξιά και αριστερά ;)

μάλλον είναι αλήθεια :(:(:(:(

Οσο golden & να ναι τα ~4 με αερα (24/7) θελω εγω και πιστευω οτι θα τα εχω με τα περισσοτερα retail chips.

Καλα και τα LN2 & λοιπα, αλλα μονο για φημη & WR ειναι!

παντως ο πηχης ηδη ανεβηκε με το chip της oktabit!

4x6.0ghz με 1,77 και βγαζει και καποια benches...

Πιστευω οτι το Suicide scrnshot WR το εχει ανετα με ενα πυρινα......

To nda ληγει με το νεο χρονο για να εχουν ολοι οι fans χαρουμενες γιορτες.

Εσεις γιατι τους το χαλατε?

ε??? :hehe:

Eκείνο που με ενδιαφέρει άμμεσα είναι ΟΧΙ τα 6Ghz + με LN2 αλλά τα 4GHZ+ με αέρα κοπανιστό και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ Performance καλύτερο από αυτό των QX της INTEL..... :T:

Mε αυτά που έχω ακούσει - διαβάσει αλλά δεν έχω δεί ο ίδιος, η AMD πρέπει να είναι στο +4% καλύτερη από QX clock for clock...... :T:

Mε αυτά που έχω ακούσει - διαβάσει αλλά δεν έχω δεί ο ίδιος, η AMD πρέπει να είναι στο +4% καλύτερη από QX clock for clock...... :T:

τσου

Και είπαμε,δεν παίζει 4ghz+ για όλα τα retail κομμάτια

πριν το νεο έτος παίζει να πωλούνται οπότε δεν ξέρω τι παίζει με NDA

'Εγκυρη πηγή ?

τσου

Και είπαμε,δεν παίζει 4ghz+ για όλα τα retail κομμάτια

Aπό που αντλείς την συγουριά σου ?

Είδες κάτι σύγουρο που δεν είδα εγώ ?

Aπό που αντλείς την συγουριά σου ?

Είδες κάτι σύγουρο που δεν είδα εγώ ?

από που αντλώ την σιγουριά μου...χμ...

denebfz6.jpg

Σε πείθω?

Dag.....Τα λέει γιατί ΠΑΙΖΕΙ αυτός ΤΩΡΑ μ' έναν τέτοιο...... ;)

μπά,παίξαμε ήδη :p

ΩΧΧΧΧ.........ΑΣΧΗΜΑ τα βλέπω τα νέα!.........ΑΝ βγάζει ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ σκορ στους 3720MHz στο CPU score του 2k6 (σαν 3000MHz QUAD Intel), θα πάρει τον π@ύλο........ :...:

@ Dag: Αν είναι έτσι όπως το βλέπω τώρα, ξαναμπές στο καβούκι σου..... :D:p

ΩΧΧΧΧ.........ΑΣΧΗΜΑ τα βλέπω τα νέα!.........ΑΝ βγάζει ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ σκορ στους 3720MHz στο CPU score του 2k6 (σαν 3000MHz QUAD Intel), θα πάρει τον π@ύλο........ :...:

Ο q6600 στα 3100 βγάζει 4468 και ο deneb στα 3100 4225(πάνω στο ίδιο {λειτουργικό}σύστημα)

Οπότε αφήστε άλλες συγκρίσεις απ έξω ;)

Περιμένετε μέχρι το σ/κ που θα είναι όλα ready ;)

Παντως, σοβαρα τωρα, η γνωμη μου ειναι πως αν παει καλα στα 3d κ τα 3.8 για 24/7 να φτανει αερατα ειναι μια χαρα. Οταν λεω να πηγαινεi καλα, εννοω να μην κοβει fps απο τις vga σε σχεση παντα με τους quad intel.

Tωρα για συγκριση με τους νεχαλεμ πρεπει να τους δουμε με ddr3 για να κρινουμε σωστα.

ΠΩΣ καταφέρνετε και βγάζετε ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ CPU scores στο 2k6 βρε παιδιά?........ :slap:

Εδώ είναι ένας QUAD DEFAULT ΑΚΟΜΑ και σε FSB....... :crazy:

2k6_default_CF_880_990_1.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.