Jump to content

AMD Deneb X4 (Update :officially Phenom II X4)

felix

Recommended Posts

Μεχρι τον τοκετο...

Dag οντως 4.3 με αερα??

XAXAXAXAXAXA....

Aυτό είναι ένα υποθετικό overclock που θα κάνω ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ DENEB....:hehe:

Eχει μείνει εδώ και 2 μήνες στην υπογραφή μου....:happy2:

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply
Μα κοκκαλα εχει;:tongue:
αν σταματήσετε να τους ρωτάτε, ίσως και να σταματήσουν να καλούνται να δώσουν απαντήσεις και ίσως να σας ετοιμάσουν το review πιο γρήγορα.

Ε ρε σεις στα ισια δεν τους κοντραρουν τους ιντελ παρα μονο στις υψηλες αναλυσεις.Σε ολα τα αλλα χανουν.Αλλα θα συμφωνησω οτι το ριβιου τα λεει οπως πρεπει δηλαδη αμδ ας παρει μονο οποιος θελει ενα οικονομικο και ταυτοχρονα καλο συστημα.

Τέλειο το review!!!:worship: μπράβο παιδιά :T:

περιμένω να πιάσω κι εγώ έναν στα χέρια μου

Aυτο ειναι REVIEW! Ενα μεγαλο μπραβο στον ΑΝ7...

Συμπερασμα, ο ΑΜΔ το παλευει! περιμενω με ddr 3 και νεα mobo να παρει λιγο ακομη δυναμη !

Μπραβο παιδια!Τελειο οσο ειδα!Αναλυτικα θα το διαβασω αυριο γιατι ειμαι λιωμα!Να στε καλα και μπραβο και παλι

Ε ρε σεις στα ισια δεν τους κοντραρουν τους ιντελ παρα μονο στις υψηλες αναλυσεις.Σε ολα τα αλλα χανουν.Αλλα θα συμφωνησω οτι το ριβιου τα λεει οπως πρεπει δηλαδη αμδ ας παρει μονο οποιος θελει ενα οικονομικο και ταυτοχρονα καλο συστημα.

Τους core 2 quad μια χαρα τους κοντραρουν (και τους περνανε σε καποια).Και στα games καλοι.

Αρχικά να πώ ένα μεγάλο μπράβο για το review.

Μάγκες respect.:T::T:

Τι έγινε στα games καταλάβατε...

Η amd έφτασε τους i7 στις υψηλές αναλύσεις.

Λέτε τα φτηνά gaming pcs να στήνονται του χρόνου με PhenomII?

Το μόνο που μένει είναι να πέσει και ένα συγκριτικό όλοι στα 4GHz, να δούμε αν πετάει η πλατφόρμα.:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.