Jump to content

AMD Deneb X4 (Update :officially Phenom II X4)

felix

Recommended Posts

Μα φυσικά man, σου γράφω με την λογική του review leecher. Μακάρι να είχα τα chip, ειλικρινά θα τα δάνειζα για ένα τόσο καλό review.

Αυτό που σκέφτηκα σαν ultimate launch review θα ήταν να έχει κάποιος 6660-8300-9400-9550-i920, μαζί με τους 9950ΒΕ, 920 και 940. Έτσι θα βλέπαμε το scaling των phII σε σύγκριση με όλες τις τελευταίες σειρές της intel, και σε pricepoints από 170euro μέχρι και 305, KAI ΦΥΣΙΚΑ, το scaling των phII έναντι της προηγούμενης ναυαρχίδας της αυτής εταιρίας. Όπως σου έγραψα όμως, αυτό είναι το leecher mentalite, και όπως γνωριζεις καλύτερα από μένα, το τι θέλει να κάνει κάποιος με το τι μπορεί να κάνει διαφέρει αρκετά. Είτε λόγω χρόνου, είτε λόγω διαθεσιμότητας σε resources...:turn:

Yποθέτω πως ο πανάκριβος 940 έχει μπει για να δούμε το OC των i7 right? (μιας και λόγω binning, μπορεί να πέσεις σε κακό 920). Συμφωνώ πως ο 6600 είναι απαραίτητη προσθήκη, μιας και ακόμα και τώρα που είναι αποσυρμένος από την παραγωγή μοσχοπουλάει (λόγω της κακιάς Q8XXX-Q9XXX σειράς, το επόμενο σκαλί είναι στα Q9X50).

Waiting eagerly for the review...:dance3:

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

μιάς και ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος,αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ολοκληρωμένα o/c results απ τον 940.

Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό ;)

Πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να δώ άλλα 3dmark ή crysis.

Δεν αντέχω.

Δυστυχώς ωραίες όλες οι ιδέες αλλό ο χρόνος που απαιτείται για όλα αυτά ειναι εξοπραγματικός.

Σκέψου ότι έφτιαξα μια βάση για επεξεργαστές σχεδόν απ την αρχή αν εξαιρέσουμε τους ι7.

Δεν μπορείς να φανταστείς ότι επή 4-5 μέρες κάνω όλη μέρα ένα πράγμα.....τραβάω νούμερα

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο. Όλοι μας σε περιμένουμε με αγωνία!!!

υ/γ. Να κάνεις ρεβεγιόν tonight και να περάσεις οικογενειακά αυτές τις μέρες!!! Απλά στο λέω για να μην το ξεχάσεις!!!

Πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να δώ άλλα 3dmark ή crysis.

Δεν αντέχω.

:hehe::hehe::hehe:

Παντως κατ' εμε κανετε μακραν τα καλυτερα reviews/tests στην Ελλαδα κ πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα του εξωτερικου.

:daisy::daisy:

@AN7

Απο αυτα που εχεις δει εισαι ευχαριστημενος ή οχι?

Αν παρει ενα boost 5% απο την DDR3 θα γινει μια πολυ καλη εναλλακτικη στον i7?

Κατι αναλογο με τους p4 & K7 δηλαδη...

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο. Όλοι μας σε περιμένουμε με αγωνία!!!

υ/γ. Να κάνεις ρεβεγιόν tonight και να περάσεις οικογενειακά αυτές τις μέρες!!! Απλά στο λέω για να μην το ξεχάσεις!!!

Μπά..το έχω ξεχάσει ήδη. :p

:hehe::hehe::hehe:

Παντως κατ' εμε κανετε μακραν τα καλυτερα reviews/tests στην Ελλαδα κ πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα του εξωτερικου.

:daisy::daisy:

thanx μαν :)

προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και νομίζω ότι φαίνεται από review σε review :)

@AN7

Απο αυτα που εχεις δει εισαι ευχαριστημενος ή οχι?

Αν παρει ενα boost 5% απο την DDR3 θα γινει μια πολυ καλη εναλλακτικη στον i7?

Κατι αναλογο με τους p4 & K7 δηλαδη...

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ σαν βρωμοAMDας.

Σίγουρα σαν αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με C2D/C2Q.

Πολύ ανώτερα.

Και να έρθει αυτό το 5% από DDR3 το ΗΤ της Ιντελας δεν θα το φτάσει ποτέ γιατί σε πολυπύρηνες/πολυνηματικές εφαρμογές είναι τρελό boost.Οπότε δεν νομίζω να μπορέσει ποτέ να τον δεί κατάματα τον i7 :(

Σαν budget λύση όμως απέναντι σε i7 σίγουρα στέκεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατα.

Σίγουρα καλύτερο value for money.

overal νομίζω είναι πολύ κοντά.

Θα σε γελάσω όμως γιατί δεν έχω προλάβει να δώ τα νούμερα λεπτομερώς.

Σμρ θα ξέρω ακριβώς τι παίζει και ελπίζω να προλάβουμε ώστε να μάθετε και σείς ;)

Μα φυσικά man, σου γράφω με την λογική του review leecher. Μακάρι να είχα τα chip, ειλικρινά θα τα δάνειζα για ένα τόσο καλό review.

Αυτό που σκέφτηκα σαν ultimate launch review θα ήταν να έχει κάποιος 6660-8300-9400-9550-i920, μαζί με τους 9950ΒΕ, 920 και 940. Έτσι θα βλέπαμε το scaling των phII σε σύγκριση με όλες τις τελευταίες σειρές της intel, και σε pricepoints από 170euro μέχρι και 305, KAI ΦΥΣΙΚΑ, το scaling των phII έναντι της προηγούμενης ναυαρχίδας της αυτής εταιρίας. Όπως σου έγραψα όμως, αυτό είναι το leecher mentalite, και όπως γνωριζεις καλύτερα από μένα, το τι θέλει να κάνει κάποιος με το τι μπορεί να κάνει διαφέρει αρκετά. Είτε λόγω χρόνου, είτε λόγω διαθεσιμότητας σε resources...:turn:

Yποθέτω πως ο πανάκριβος 940 έχει μπει για να δούμε το OC των i7 right? (μιας και λόγω binning, μπορεί να πέσεις σε κακό 920). Συμφωνώ πως ο 6600 είναι απαραίτητη προσθήκη, μιας και ακόμα και τώρα που είναι αποσυρμένος από την παραγωγή μοσχοπουλάει (λόγω της κακιάς Q8XXX-Q9XXX σειράς, το επόμενο σκαλί είναι στα Q9X50).

Waiting eagerly for the review...:dance3:

+1000 φιλε μου,ολοι αυτο περιμενουμε!!!:rubik:

:hehe:

Παιδιά λόγο κάποιας χρονικής ατυχίας που είχαμε,λογικά δεν θα προλάβουμε να το σηκώσουμε σήμερα.

Αύριο θα είναι 100000% up :D

Το καλό είναι πάντως ότι έχω νούμερα και από 920 :D

Το να πω πως περιμένω κι εγώ απλά περιττό.. πιο πολύ συγχαρητήρια και χαράς στο κουράγιο και το μεράκι σου! Άτομα σαν εσένα και τον chosen που δίνουν από το υστέρημά τους ίσως (χρόνο και χρήμα) για να κάνουν τέτοια τεστ, αξίζουν πολλά μπράβο!

Keep going my friend! :neo:

Μπορεί και μια στις χίλιες να προλαβαίναμε, αν εφοδιαζόμουν με 5-6 red bull...αλλά είναι πραγματικά απίστευτα μεγάλη η δουλειά που έκανε ο Άκης, που δεν προφταίνουμε να τα κάνουμε όλα απόψε...:/

Αύριο θα είναι up πάντως σίγουρα, θα το παλέψουμε :D

βρε μην μας κρατατε σε αγωνια,καντε μια θυσια και για μας,και μην πατε σημερα για ποτο:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.