Jump to content

AMD Deneb X4 (Update :officially Phenom II X4)

felix

Recommended Posts

τον παραγγέλνεις και τον παίρνεις άμεσα.

Όπως έγραψα και αλλού.

Κάποιο κατάστημα που προμηθεύεται απ την 8βιτ και δεν θέλει να φυτοζωεί.

Τον 940 δεν τον δίνει κάτω από 270-280 και τον 920 όχι κάτω από 230

Επίσης η 8βιτ έχει άμεσα διαθέσιμο τον 920 αλλά ο 940 δεν είναι διαθέσιμος :)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply
υπάρχει αυτό το apothema? :hehe: τρελλή φούσκα μου κάνει :hehe: ρε αυτό θα κλείσει τους μεγάλους :hehe:

Απο το φορουμ της oktabit:

TON ΠΑΡΉΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

Γύρω στο 250αρικο μου πήγε ο phenom 940 σε τοπικό μαγαζάκι. Επίσης πήρα την asus 790fx, 4gb μνήμες χιλιάρες, 4870,και τον wd 640 gb.

Σύνολο περίπου 700 ευρώ.

Για i7 έφτανα στα 1100€ περίπου, με 3 gb ddr3 @1333mhz. Μάλιστα στο πλαίσιο μου είπαν ότι τα σετάκια των 3*1gb ότι είχαν τελειώσει, οπότε από βδομάδα αν θα έφερναν.

Παρόλο λοιπόν που δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για τις επιδόσεις του phenom 940,η χαμηλότερη τιμή της πλατφόρμας αλλά και η δεδομένη αξιοπιστία της, με έβγαλαν από το δίλημμα.

Μηπως μας δουλευουν τα μεγαλα μαγαζακια?

Αδερφια για βαστάτε... είμαι και εγώ υπέρμαχος της αγαπητής AMD αλλά όπως εξελίσετε η συζήτηση απορώ...

Εφόσον έχουμε καταλήξει ότι ο 940 είναι είναι οριακά ίδιος στις επιδόσεις με τον Q9550 (επεξεργαστής ο οποίος πριν την ανατίμηση των τιμών κόστιζε 285), δεν φέρνει δα και καμία επανάσταση στους επεξεργαστές με την καινούργια σειρά.

Απο εκεί και πέρα όντως το να συγκρίνουμε με i7 είναι άσκοπο και άτοπο και μόνο όταν θα έρθει η pure AM3 γενιά θα έχει νόημα, όπου και εκεί όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Θα πρότεινα πάντως στα review να δωθεί βάρος στην σύγκριση με Q9450, Q9550, Q9650 ξεκινώντας πάντα σε πρώτη φάση απο stock συχνότητες με ίδιες μνήμες.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον όσα καλοστημένα και δίκαια review υπάρξουν...

O 940 ειναι καλη αγορα για καποιον που εχει AM2+ με καποιον phenom.

Για νεο συστημα καλυτερα να περιμενουμε ΑΜ3.

Αν και δε θα με χαλαγε να επαιζα με ενα τετοιο τωρα στις γιορτες... αν ειχα χρονο!

Καλος ο Q9550 (~300€) αλλα ο 940 (250€) μην ξεχνας οτι ειναι ξεκλειδωτος και με ενα κλικ τον τρεχεις στα 3,4 για καθε μερα αφοβα! Εκει νομιζω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στο ποιος ειναι πιο γρηγος... και πιο φθηνος :D

Αδερφια για βαστάτε... είμαι και εγώ υπέρμαχος της αγαπητής AMD αλλά όπως εξελίσετε η συζήτηση απορώ...

Εφόσον έχουμε καταλήξει ότι ο 940 είναι είναι οριακά ίδιος στις επιδόσεις με τον Q9550 (επεξεργαστής ο οποίος πριν την ανατίμηση των τιμών κόστιζε 285), δεν φέρνει δα και καμία επανάσταση στους επεξεργαστές με την καινούργια σειρά.

Απο εκεί και πέρα όντως το να συγκρίνουμε με i7 είναι άσκοπο και άτοπο και μόνο όταν θα έρθει η pure AM3 γενιά θα έχει νόημα, όπου και εκεί όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Θα πρότεινα πάντως στα review να δωθεί βάρος στην σύγκριση με Q9450, Q9550, Q9650 ξεκινώντας πάντα σε πρώτη φάση απο stock συχνότητες με ίδιες μνήμες.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον όσα καλοστημένα και δίκαια review υπάρξουν...

εμείς πάντως στο στην σύγκριση βάλαμε q6600,q9450,q9550,i7 920,i7 940

O 9650 δεν είχε νόημα ;)

εμείς πάντως στο στην σύγκριση βάλαμε q6600,q9450,q9550,i7 920,i7 940

O 9650 δεν είχε νόημα ;)

Πιστεύω πως θα ήταν καλό να είχατε τον 9400 αντί του 9450, μιας και 9450-9550 είναι συμπληρωματική σειρά (με τον 9450 ΕΟL άρα δεν έχει και πάλι νόημα) και αναφορικά με τιμή πάμε από τα 180 του EOL 6600 στα 280 του 9450. Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε και τον q8300 in the mix...(thats the leecher logic for you guys)...XD

Μια ερώτηση, παίζετε μόνο με τον 940, ή και τον 920?

Either way, περιμένουμε με ενδιαφέρον το review...:dance3:

Ίσως γιατί έγιναν όλα ξαφνικά και ακόμα δεν έχουν προλάβει να κάνουν τα δοκιμαστικά ;)
Nah, vendors, reviewers και OCers έχουν λάβει ES και retail εδώ και 1 μήνα περίπου νομίζω, απλά η AMD (που μίλαγε για hard launch στις 8/1) τρομπάρει και πάει για soft από τώρα. Δεν πιστεύω η oktabit να έχει βγάλει μόνη της τα chip στην αγορά...

Πιστεύω πως θα ήταν καλό να είχατε τον 9400 αντί του 9450, μιας και 9450-9550 είναι συμπληρωματική σειρά (με τον 9450 ΕΟL άρα δεν έχει και πάλι νόημα) και αναφορικά με τιμή πάμε από τα 180 του EOL 6600 στα 280 του 9450. Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε και τον q8300 in the mix...(thats the leecher logic for you guys)...XD

Μια ερώτηση, παίζετε μόνο με τον 940, ή και τον 920?

Either way, περιμένουμε με ενδιαφέρον το review...:dance3:

Nah, vendors, reviewers και OCers έχουν λάβει ES και retail εδώ και 1 μήνα περίπου νομίζω, απλά η AMD (που μίλαγε για hard launch στις 8/1) τρομπάρει και πάει για soft από τώρα. Δεν πιστεύω η oktabit να έχει βγάλει μόνη της τα chip στην αγορά...

άμα σου περισεύει q9400 + q8300 ευχαρίστως να τους προσθέσω.

Ο Q6600 μετράει ακόμα και για αυτό μπήκε στην σύγκριση.

ο 9450 ήταν και αυτός ένα καλό κομμάτι.

ο φθηνότερος yorkfield όταν είχε βγει.

άμα προλάβω σήμερα θα παίξω και με 920

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.