loukas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Καλησπερα!!Θα θελα να ρωτησω κατι...εκανα εγκατασταση εσωτερικη TV σε εναν υπολογιστη....Στην αρχη λειτουργησε κανονικα αλλα μετα απο λιγο καιρο σταματησε...ανοιγει κανονικα αλλα δεν βλεπω εικονα!!:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Δεν δίνεις απολύτως καμία πληροφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 4, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Σαν τι πληροφορια???Πες μου και θα σου πω...απλα λεω τι εγινε μηπως το εχει παθει καποιος αλλος και ξερει...γτ σε μενα ειναι πρωτογνωρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Τι κάρτα είναι, τι λειτουργικό έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Windows Xp prof...Καρτα εσωτερικη της crypto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 πέρνα πάλι τους drivers και ψάξε πάλι για κανάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Το εκανα 3-4 φορες αλλα θα το προσπαθησω ακομα μια!!!Θα πρεπει να το διαγραψω πληρως μεσα απο τον δισκο???Τον φακελο!!?ευχαρηστω!::bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εννοείτε πως πρώτα θα κάνεις απεγκατάσταση.Έχεις κάποιον φίλο σου για να την δοκιμάσεις στο δικό του PC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ναι. διεγραψε τα ολα, και ξανα προσπαθησε ακομα μια. μετα βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 5, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Μολις το κανω θα σας εχω νεα...Αυτο που θυμαμαι να ειχα κανει ηταν βεβαια απεγκατασταση αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν διεγραψα τον φακελο απο τα programm files...Θα το κανω αλλη μια φορα και θα στειλω...Ευχαριστω!!:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 άλλο "απεγκατάσταση".. άλλο "έσβησα το φάκελο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 5, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 μαλλον δεν εκφραστικα καλα παλι!!!!!Εκανα σιγουρα απεγκατασταση απλα δεν θυμαμαι αν εκανα διαγραφη τον φακελο ωστε να φαινεται στο Η/Υ οτι ειναι η πρωτη φορα που περναω την καρτα!αν κανω λαθος καπου διορθωσε με!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Τις περισσότερες φορές η απεγκατάσταση των προγραμμάτων αφήνουν κατάλοιπα στην registry των windows, λογικά θα πρέπει να σβηστούν και αυτές οι εγγραφές.Δεν μας είπες όμως. Κάποιον φίλο σου δεν έχει να την δοκιμάσετε στο δικό του PC; Να βεβαιωθείς ότι παίζει η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 6, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Η καρτα λειτουργουσε κανονικα απλα καποια στιγμη σταματισε...τον λογο δεν τον ξερω...θα την τοποθετησω σε εναν φιλο μου και θα σας εχω νεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 14, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2008 Οπως και το προγραμμα ετσι και η καρτα λειτουργησε μια χαρα μετα απο ενα format οποτε και παλι θας σας ευχαριστησω για τον κοπο σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.