Jump to content

HP dv6760ev πρόβλημα συνδεσιμότητας

Stolis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα format στο εν λόγω laptop το οποίο ερχόταν με vista, recovery στο D και τις λοιπές (κατ εμέ ) αηδίες...

Πέρασα τα ΧΡ (και από 40 κύμματα) αφού πρώτα έτρεξα everest και είδα drivers , τους βρήκα και τους πέρασα όλους (ή έτσι θέλω να πιστεύω ) και το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Ενώ τα έχει αναγνωρίσει όλα, όταν βάζω το ethernet για σύνδεση ανοιγκλείνει το εικονίδιο και δεν σταθεροποιείται καθόλου για να μπω στο ΝΕΤ . Επίσης ούτε ασύρματα μπορω! λογικά το πρόβλημα θα ναι στο modem (Motorola sm56 data fax) ή στους network adapters (intel®pro/wireless 3945abg network connection και realtek RTL8101 E Family PCI-E fast ethernet NIC )......

Καμιά ιδέα η κανενας ομοιοπαθής???

:help1::help1::help1::help1::help1::suicide::help1::help1:

μηπως θέλει κάνα bios update?

στο λέω γιατί σε ένα toshiba είχα παρόμοια προβλήματα με τον ήχο

και τελικά ήθελε update στο bios για να παίξει στα XP

Ήταν από τα πρωτα που έκανα και γω.Ειχε το phoenix και του εκανα το update......αλλά αμα δε 8ελουν τα ##$^ να δουλεψουν.....τι να πω, νομιζω στέρεψα από ιδέες,δεν ξερω τι άλλο να δοκιμάσω!

• 2 weeks later...

το έλυσα το θέμα φίλε μου την περασμένη εβδομάδα! σε ευχαριστώ πάντως! όντως η μλκια ήταν του SP3 με την realtek......:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.