Stolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Έκανα format στο εν λόγω laptop το οποίο ερχόταν με vista, recovery στο D και τις λοιπές (κατ εμέ ) αηδίες... Πέρασα τα ΧΡ (και από 40 κύμματα) αφού πρώτα έτρεξα everest και είδα drivers , τους βρήκα και τους πέρασα όλους (ή έτσι θέλω να πιστεύω ) και το πρόβλημά μου είναι το εξής: Ενώ τα έχει αναγνωρίσει όλα, όταν βάζω το ethernet για σύνδεση ανοιγκλείνει το εικονίδιο και δεν σταθεροποιείται καθόλου για να μπω στο ΝΕΤ . Επίσης ούτε ασύρματα μπορω! λογικά το πρόβλημα θα ναι στο modem (Motorola sm56 data fax) ή στους network adapters (intel®pro/wireless 3945abg network connection και realtek RTL8101 E Family PCI-E fast ethernet NIC )...... Καμιά ιδέα η κανενας ομοιοπαθής??? :help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1:
dark221416003258 Νοέμβριος 4, 2008 #2 Νοέμβριος 4, 2008 μηπως θέλει κάνα bios update?στο λέω γιατί σε ένα toshiba είχα παρόμοια προβλήματα με τον ήχοκαι τελικά ήθελε update στο bios για να παίξει στα XP
Stolis Νοέμβριος 4, 2008 Author #3 Νοέμβριος 4, 2008 Ήταν από τα πρωτα που έκανα και γω.Ειχε το phoenix και του εκανα το update......αλλά αμα δε 8ελουν τα ##$^ να δουλεψουν.....τι να πω, νομιζω στέρεψα από ιδέες,δεν ξερω τι άλλο να δοκιμάσω!
anonymous-root Νοέμβριος 15, 2008 #5 Νοέμβριος 15, 2008 Για ποιο router μιλάμε;έβαλες και service pack 3;
Stolis Νοέμβριος 15, 2008 Author #6 Νοέμβριος 15, 2008 το έλυσα το θέμα φίλε μου την περασμένη εβδομάδα! σε ευχαριστώ πάντως! όντως η μλκια ήταν του SP3 με την realtek......:fist:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.