loukas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Εδω και 3 μέρες περίπου εχω πρόβλημα με το msn ...Καθε φορά μου βγάζει troubleshoot,νόμιζα οτι ειναι απο το msn αλλα τωρα δεν ξέρω τι γινεται.....μήπως έχει κανεις καμια ιδέα???:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 "Πρόβλημα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 4, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Παταω σύνδεση και μου βγαζει πάντα Troubleshoot,στην αρχη το θεωρισα λογικο αλλα οχι να περασουνε και 3 μερες...:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Δεν μπορείς να συνδεθείς δηλαδή; Τρώει κάτι φρίκες το msn, αλλά όχι και 3 μέρες. Μήπως κάνεις εσύ κάτι λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 οκ το βρηκα ειχε προβλημα η ωρα και δεν μπορουσε να συνδεθει....ευχαρηστώ για τον χρονο σας!!!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Ναι είναι κλασσικό το πρόβλημα. Άλλη φορά, γράφουμε και τον κωδικό του σφάλματος, είναι πολύ πιο εύκολο να δώσει κάποιος βοήθεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Νοέμβριος 4, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Εχεις δικιο θα αρχησω να ποσταρω καλυτερα τις ερωτησεις μου απο εδω και περα...Ευχαρηστω παντος που προσφερθηκατε να βοηθησετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Νοέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Είναι γνωστό το θέμα, καλό chat από εδώ και πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.