venom7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Hi και πάλι!!!Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη από τις δύο, ceramic ή arctic silver 5, για να μπει σε κάρτα γραφικών με μπλοκ για υδρόψυξη.Γιατί από ότι ξέρω για επεξεργαστές η silver 5 είναι ότι καλύτερο αλλά δεν ξέρω αν ισχύειτο ίδιο για τις κάρτες γραφικών ή μήπως είναι λίγο καλύτερη η ceramic!Τι λέτε?Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα πείτε μου παράλληλα ποια thermal pads είναι επίσης καλύτερα για να μπουν σε ψυκτράκια για κάρτα γραγικών?Τα 3Μ http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=44&item_id=519 είναι καλά και ότι καλύτερο ή κάποια άλλα και αν ναι, ποιά?
Ilias83 Νοέμβριος 4, 2008 #3 Νοέμβριος 4, 2008 Μετά από πολλά χρόνια μιας και πέρασα από εδώ ας απαντήσω.Φίλε μου της τελευταία 5ετία 6ετία χρησιμοποιώ Ceramique και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
giorgos th. Νοέμβριος 4, 2008 #4 Νοέμβριος 4, 2008 μια απο τα ιδια...και ειναι και πιο safe και για μικρα τσιπακια,μιας και δεν κανει κυκλωμα και μετα κλαιμε....
sofos1990 Νοέμβριος 4, 2008 #5 Νοέμβριος 4, 2008 Ceramique και από μένα, είχα πριν την βάλω silver 5 και είμαι τώρα 1-2oC πιο κάτω, βέβαια μπορεί να μην έφταιγε αυτό, αλλά παρόλαυτα είμαι πλήρως ευχαριστημένος και με τις 2.
The_Blade Νοέμβριος 7, 2008 #6 Νοέμβριος 7, 2008 είχα πολύ καλή εμπειρία με την ocz freezer. όμως όπως και με την as5 διαπίστωσα ότι σύντομα τα αποτελέσματά της χειροτερεύουν, η ceramique είναι πιο σταθερή?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.