GoMaR Νοέμβριος 5, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εγω ηθελα να ειχε και alfa romeo 75...... Περα απο τη πλακα.Καλη δουλεια εκανες.Μπραβο. Επειδη ομως δε το ειχα ψαξει και πολυ.Γραφεις την τιμη σε ενα αμαξι, αν κλικαρεις πανω στο αμαξι που σε ενδιαφερει θα σε παει στον αντιπροσωπο ; Μηπως θα ηταν καλη ιδεα αυτη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 5, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Seat Ibiza 3d 1.8 180hp Cupra - € 20990Φίλε άκυρες οι φωτογραφίες σε αυτό που κοίταξα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εγω ηθελα να ειχε και alfa romeo 75...... αν βοηθήσεις στο data entry....! Βασικά έχω μόνο νέα μοντέλα που πουλιούνται στις αντιπροσωπίες. Περα απο τη πλακα.Καλη δουλεια εκανες.Μπραβο.Επειδη ομως δε το ειχα ψαξει και πολυ.Γραφεις την τιμη σε ενα αμαξι, αν κλικαρεις πανω στο αμαξι που σε ενδιαφερει θα σε παει στον αντιπροσωπο ; Μηπως θα ηταν καλη ιδεα αυτη ; Για την ώρα σε πάει στο επίσημο mama site (το link είναι στο τελος της σελίδας με τα details κάθε αυτοκινήτου). Για περισσότερα θέλει ΠΟΛΥ δουλειά και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς τα το παλέψω. many thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Seat Ibiza 3d 1.8 180hp Cupra - € 20990Φίλε άκυρες οι φωτογραφίες σε αυτό που κοίταξα :flower:Με τις φωτογραφίες γίνεται λίγο χαμός. Στα επίσημα site δεν έχει photos σε όλα τα μοντέλα. Οπότε μόνο αν το έχεις ξέρεις πως είναι! Έτσι σε αρκετά configuration ίδιου μοντέλου, ενώ υπάρχουν μικροδιαφορές, οι φωτογραφίες είναι ίδιες γιατί η επίσημη πηγή δεν είχε φωτόγραφίες. Δε γίνεται αλλιώς! Και να δώ δηλαδή μια διαφορετική φωτό στο web που να ξέρω πιο είναι? Οπότε από το να μην έχει φωτό καθόλου, καλύτερα μια παραπλήσια.Έχει μεγάλες διαφορές αυτό που λες? Έχεις σωστή φωτό να το δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 5, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Με τις φωτογραφίες γίνεται λίγο χαμός. Στα επίσημα site δεν έχει photos σε όλα τα μοντέλα. Οπότε μόνο αν το έχεις ξέρεις πως είναι! Έτσι σε αρκετά configuration ίδιου μοντέλου, ενώ υπάρχουν μικροδιαφορές, οι φωτογραφίες είναι ίδιες γιατί η επίσημη πηγή δεν είχε φωτόγραφίες. Δε γίνεται αλλιώς! Και να δώ δηλαδή μια διαφορετική φωτό στο web που να ξέρω πιο είναι? Οπότε από το να μην έχει φωτό καθόλου, καλύτερα μια παραπλήσια.Έχει μεγάλες διαφορές αυτό που λες? Έχεις σωστή φωτό να το δω?Εμφανισιακά είναι ίδιο με αυτό:Click me:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 5, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 1) Πάτησα στα αριστερά να δω τα "πιο δυνατά 1800άρια" και μου έβγαλε πρώτο το Saab 2.0T με τα 210 άλογα. Bug?2) http://www.autocompare.gr/viewtrim.php?trimid=2031 και http://www.autocompare.gr/viewtrim.php?trimid=1601. Λάθος στις στροφές στη μέγιστη ιπποδύναμη και μέγιστη ροπή (ισχύει και στις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς αυτής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Εμφανισιακά είναι ίδιο με αυτό:Click me:flower:A! ειναι το παλιό μοντέλο... θα κάνω update τις φωτό soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Νοέμβριος 5, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Με τα δικαιωματα τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 1) Πάτησα στα αριστερά να δω τα "πιο δυνατά 1800άρια" και μου έβγαλε πρώτο το Saab 2.0T με τα 210 άλογα. Bug?πιο θα έπρεπε να βγάλει?2) http://www.autocompare.gr/viewtrim.php?trimid=2031 και http://www.autocompare.gr/viewtrim.php?trimid=1601. Λάθος στις στροφές στη μέγιστη ιπποδύναμη και μέγιστη ροπή (ισχύει και στις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς αυτής)Εννοείς ότι οι μονοψήφιες στροφές π.χ. 4 ή 5 θα έπρεπε να είναι 4000, 5000 κ.ο.κ. ? Σωστός!κάλα δε σας ξεφεύγει τίποτα! :thank_you2: :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Με τα δικαιωματα τι παιζει?κάντο πιο λιανά...(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 5, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 πιο θα έπρεπε να βγάλει? Έπρεπε να βγάλει μόνο 1800άρια... και το συγκεκριμένο Saab είναι δίλιτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Έπρεπε να βγάλει μόνο 1800άρια... και το συγκεκριμένο Saab είναι δίλιτρο... Κατάλαβα! Έχω βάλει λίγο τζόγο στο κριτήριο και όταν λες 1800 βάζει μέσα και +- κάποιο ποσό. Μάλλον το παράκανα και πλησίασα την επόμενη κατηγορία... Το Saab που λες έχει 1910 cc. Θα το κόψω λίγο... thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Νοέμβριος 5, 2008 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 εχετε λαθη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 εχετε λαθη....Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Νοέμβριος 6, 2008 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Αν θες προσθετεις και ολη τη σειρα Audi A3 cabrio (1.6-1.8-2.0cc)... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Νοέμβριος 6, 2008 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής...teliosa edo kai 3 meres mia paromoia doulia me tin diki sou mono pou itan me arketa pio advanced data.....dio paradigmata gia ta lathi : to mikos tis 3aras den einai auto, o kinitiras tis porsche 911 exei anabathmisti se aloga(sorry gia ta greeklish) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 6, 2008 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 πολύ καλό σιτε!!!μια πρόταση στο search βάλε και ένα φίλτρο για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 13, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 Κάναμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγές στο site (κάποιοι έλιωσαν με JavaScript). Για πάρτε μάτι:autocompare.grΣε μερικά δεδομένα, παρόλο που προέρχονται από αντιπροσωπίες και ειδικό περιοδικό τύπο, ίσως υπάρχουν λάθη. Σταδιακά βέβαια θα διορθωθούν.Σχόλια ευπρόσδεκτα (όπως πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιούνιος 13, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 πολυ καλο και πολυ χρηστικο οσο το κοιταξα.... μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 13, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 Δε δουλεύει καλά... Με Firefox 3.5 και Chrome, κάνω κλικ στο πεδίο "Μάρκα", εμφανίζει το loading animation, αλλά δε φορτώνει. Επίσης, σε άλλα πεδία (π.χ. "Κατηγορία") βγάζει ένα λευκό πλαίσιο μόνο. Τίποτα άλλο. Μία μικρή διόρθωση: Αλλάξτε το "επέλεξε" σε "επίλεξε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.