JohnnyX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Εχω και εγω τα δικα μου προβληματα με το amilo 1536 .Εσπασε το panel αι χρειαζεται αλληΠου μπορει να γινει αυτο ? Ποσο κανουν τα καινουρια panels ?Ειχε προταθει σε αλλο thread η αγορα απο ebay..αλλα στο ebay.co.uk δε βρηκα καμια για το φορητο μουΑληθεια μπορει να φορεσει οποιαδηποτε 15.4" ...η πρεπει να εχει συγκεκριμενες προδιαγραφες?Βεβαια δε βρηκα και καμια "γενικη" στο ebay ..ολες ηταν για συγκεκριμενα notebooks.Eκτος αν εψαχνα με λαθος κριτηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 http://www.fix-it.gr . Για επικοινώνησε με κάποιον από αυτό το site, ένας φίλος μου είχε βρει λύση σε θέμα του με σπάσμένη οθόνη σε laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Νοέμβριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.