corleo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 σημερα πηγα να συνδεσω τον εξωτερικο μου δισκο WD 250 passport και ενω εβλεπα οτι στροφαρει ο δισκοσ ειδα στο MY computer οτι του ειχε αλλαξει ονομα και δεν μπορουσα να δς τα αρχεια του. Μου εβγαζε το εξης.... δεν ηταν δυνατη η προσβαση στη μοναδα δισκουκαι οτι το αρχειο η ο καταλογοσ εχει καταστραφει και δεν ειναι δθνατον να αναγνοστει. Γνωριζει καποιοσ κατι??? Ευχαριστω
NoDsl Νοέμβριος 2, 2008 #2 Νοέμβριος 2, 2008 απο cmd δοκίμασε chkdsk "ονομαδισκου" /F και δες αν στον φτιάξει. Πολλοί δίσκοι τελευταία... περονόσπορος έπεσε;
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 #3 Νοέμβριος 2, 2008 βγαλτον απο το ρευμα και την usb και ξαναβαλτον
sofos1990 Νοέμβριος 2, 2008 #4 Νοέμβριος 2, 2008 βγαλτον απο το ρευμα και την usb και ξαναβαλτονΆμα ήταν αυτό το πρόβλημα λογικά δεν θα τον έβλεπε με το restart;
corleo Νοέμβριος 2, 2008 Author #6 Νοέμβριος 2, 2008 pedia ta exo kanei ola...tora eimai sto stadio tis epanaforas mipos mporeso kai swsw mia ergasia pou ekana gia to panepistimio kai den tin exo allou, pantos opoia gnomi dekti...
stefanos_79 Νοέμβριος 9, 2008 #9 Νοέμβριος 9, 2008 Φιλε το ιδιο προβλημα ειχα με Passport 160 giga.Εκανα ανακτηση δεδομενων με το Get data back for Ntfs .Πήρα όλα τα αρχεια μου και μετα έκανα ενα φορματ και ολα οκ για τον δισκο.Το προβλημα προκληθηκε μαλλον απο ελλειπή παροχή ρεύματος.Θα σου συνιστουσα να χρησιμοποιεις μονο το κοντο καλωδιο που ειχε στην συσκευσια και παντα σε θυρα usb που ειναι πανω στην μητρικη.Εγω εβαλα τον δισκο πανω σε usb hub και με αλλο καλωδιο με τα γνωστα αποτελεσματα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.