NDH Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Εχω μητρικη ASSUS με AMI BIOS και νομιζω πως δεν γηνετε να αλλαξω τα volt του cpu αλλαζει μονο του η πρεπει να κανω κατι΄ ευχαριστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 το manual της μητρικης σου το διαβασες ;εψαξες καθολου στο google η οχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Να σου πω την αληθεια οχι αλλα δεν νομιζω να γραφει κατι το manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 και γω δεν νομιζω οτι το manual ειναι manual....αλλα τηλεκατευθυνομενος κουραμπιες με ζαχαρη:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Ναι τωρα το διαβασα και μου λεει οτι τα volt ρυθμιζωντε μονα τους απο καποιους ρυθμιστες τασης! Ευχαριστο παντος για την συμβουλη δεν το ειχα σκευτει!:fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 4, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Εχω μητρική ASSUS P5GC-MX/1333 με AMI BIOS και το manual λέει ότι τα volt ρυθμίζονται μονά τους . Εγώ έκανα overclock από τα 1,60GHz στα 2.44GHz και τα volt δεν είχαν κάποιες αλλαγές εάν συνεχίσω το overclock παραπάνω θα έχω πρόβλημα;Ευχάριστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.