theovaz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Καλισπέρα παίδες Επειδή ξαναστήνω την υδρόψυξή μου έχοντας προσθέσει 2 ψυγεία και 2 μπλόκ,θέλω να σας ρωτήσω εάν θα μπορέσει η αντλία μου swiftech mcp655 να σηκώσει to σύστημά μου (που αποτελείται από 1 360 gts,1 120 gtx,1 Thermochill pa 120.2 και 2χswiftech mcw60 vga blocks+d-tek fuzion V.1 και ένα swiftech chipset block).ή θα χρειαστεί να πάρω άλλη μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Νοέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Μια χαρα θα τα παει.Ισως εχεις καπως μικροτερη ροη, αλλα δε θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Νοέμβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη αντλία έχω 2 ψυγεία τριπλα με 3 12αριδες ανεμιστήρες το καθένα.D-tek fusion με quad core nozzle, 2 x mosfets koolance, nb, sb kai ek 4870x2.Η αντλία πετάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Νοέμβριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Thanks:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 αυτη η αντλια δε σταματαει με τιποτα ειναι σκυλι,ολοκληρη δινη μου δημιουργει μεσα στο τανκ κι ας ειναι βαθυ.και αυτα κι αλλα τοσα δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalamanos Νοέμβριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 ναι δεν θα εχεις κανενα προβλημα προχωρα ακαθεκτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.