giorikas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 "For this reason we have chosen a solution that is fair for all: In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing. The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte. Personal web storage space is going to continue to be set to 500 Gigabyte. The changes only apply to new Premium Account and extension." απο εδω Το οριο το 50GB (που πλεον γινεται 10) ηταν εβδομαδιαιο?:...: οπως και να χει παντως προκειται για μεγαλη καταστροφη. προβλεπονται ομαδικες αυτοκτονιες :suicide2:
Indiko_Xoiridio Νοέμβριος 2, 2008 #3 Νοέμβριος 2, 2008 Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό δεν επηρεάζονται μέχρι να λήξει ή να κάνουν ανανέωση.Δηλαδή συνεχίζουν να έχουν όριο 10gb/day.Όσοι θα κάνουν νεο λογαριασμό ή θα κάνουν ανανέωση θα έχουν όριο 2.66gb/day και σύνολο 80gb/month.Από το κακό στο χειρότερο μας πάει η rapidshare...
giorikas Νοέμβριος 2, 2008 Author #4 Νοέμβριος 2, 2008 Βασικα δεν καταλαβαινω σε ποια χρονικη βαση θετει το "The sum of accumulated download-traffic"editτα 2,66GB ειναι απαγορευτικα λιγα για τα 7 εουρια που ζηταει η rapid
suboy Νοέμβριος 4, 2008 #5 Νοέμβριος 4, 2008 και γενικα πολυ netload υπάρχει.. πολλοι στρέφονται κατα κει.Netload FAQUnlimited traffic- Every premium account has unlimited traffic. You can download how much you want.
Πριονέτο Νοέμβριος 10, 2008 #6 Νοέμβριος 10, 2008 και γενικα πολυ netload υπάρχει.. πολλοι στρέφονται κατα κει.Netload FAQUnlimited traffic- Every premium account has unlimited traffic. You can download how much you want.Απο ταχύτητες τί λέει το netload?
stelos2003 Νοέμβριος 14, 2008 #7 Νοέμβριος 14, 2008 Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό δεν επηρεάζονται μέχρι να λήξει ή να κάνουν ανανέωση.Δηλαδή συνεχίζουν να έχουν όριο 10gb/day.Όσοι θα κάνουν νεο λογαριασμό ή θα κάνουν ανανέωση θα έχουν όριο 2.66gb/day και σύνολο 80gb/month.Από το κακό στο χειρότερο μας πάει η rapidshare...καθως και ελαφρια πτωση στους σερβερς με αποτελεσμα λιγοτερη ταχυτητα
Dr.Paneas Νοέμβριος 16, 2008 #8 Νοέμβριος 16, 2008 Σημερα δεν μπορω να μπω στο account μου:Premium-Account nicht gefunden. Falls du ein neuer Benutzer bist und mittels Überweisung bezahlt hast, beachte bitte, dass wir Accounts erst einrichten, sobald das Geld angekommen ist. Mehr Infos gibts in deinem PayPal-Account.Τι ειναι αυτο ;
perp Νοέμβριος 16, 2008 #9 Νοέμβριος 16, 2008 Σημερα δεν μπορω να μπω στο account μου:Premium-Account nicht gefunden. Falls du ein neuer Benutzer bist und mittels Überweisung bezahlt hast, beachte bitte, dass wir Accounts erst einrichten, sobald das Geld angekommen ist. Mehr Infos gibts in deinem PayPal-Account.Τι ειναι αυτο ;H μετάφραση του Google:"Μετάφραση: Γερμανικά » ΕλληνικάPremium-Account nicht gefunden. Falls du ein neuer Benutzer bist und mittels Überweisung bezahlt hast, beachte bitte, dass wir Accounts erst einrichten, sobald das Geld angekommen ist. Mehr Infos gibts in deinem PayPal-Account. Premium λογαριασμός δεν μπορεί να βρεθεί. Αν είστε νέος χρήστης και έχουν καταβληθεί με τραπεζική μεταφορά, έχετε υπ 'όψιν ότι μόνο λογαριασμούς που έχουν συσταθεί μία φορά τα χρήματα που έφτασε. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον PayPal λογαριασμό σας."
stelos2003 Νοέμβριος 16, 2008 #10 Νοέμβριος 16, 2008 Σημερα δεν μπορω να μπω στο account μου:Premium-Account nicht gefunden. Falls du ein neuer Benutzer bist und mittels Überweisung bezahlt hast, beachte bitte, dass wir Accounts erst einrichten, sobald das Geld angekommen ist. Mehr Infos gibts in deinem PayPal-Account.Τι ειναι αυτο ;Μαλλον θα προσπαθέις να κανεις login στο rapidshare.de και οχι στο rapidshare.com...
Tsakonas Νοέμβριος 16, 2008 #11 Νοέμβριος 16, 2008 έχετε υπ 'όψιν ότι μόνο λογαριασμούς που έχουν συσταθεί μία φορά τα χρήματα που έφτασεΤσακωνοτρανσλεησιον:Ενεργοποιουμε τα accounts μονον οταν φτασουν τα χρηματα στα χερια μας.
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2008 #12 Νοέμβριος 24, 2008 Χμμμμμμ...Προχθές έληξε ο λογαριασμός μου και μετά από πολλές σκέψεις είπα να του δώσω διορία 1 μήνα ακόμα. Έτσι λοιπόν έκανα renew το account μου.Ξαφνικά βλέπω : Διαθέσιμο bandwidth = 10000 Mb!! Λέω WTF? Δεν το αλλάξανε σε 2.6Gb ημερησίως;;;;Δεν δίνω σημασία... σήμερα κατέβασα 7~Gb και μου λέει ακόμα διαθέσιμα 3000Mb.Τελικά τι ***** κάνουν; Μίκρυναν το όριο ή όχι;;;Εκτός και εάν είμαι φάρδος και με ξέχασαν! :man_in_love:
stand3 Νοέμβριος 24, 2008 #13 Νοέμβριος 24, 2008 Χμμμμμμ...Προχθές έληξε ο λογαριασμός μου και μετά από πολλές σκέψεις είπα να του δώσω διορία 1 μήνα ακόμα. Έτσι λοιπόν έκανα renew το account μου.Ξαφνικά βλέπω : Διαθέσιμο bandwidth = 10000 Mb!! Λέω WTF? Δεν το αλλάξανε σε 2.6Gb ημερησίως;;;;Δεν δίνω σημασία... σήμερα κατέβασα 7~Gb και μου λέει ακόμα διαθέσιμα 3000Mb.Τελικά τι ***** κάνουν; Μίκρυναν το όριο ή όχι;;;Εκτός και εάν είμαι φάρδος και με ξέχασαν! :man_in_love:Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες, γιατι και γω ειμαι σε διλλημα να ανανεωσω η οχι...Ενημερωσε μας αν αλλαξει κατι στο account σου.Μηπως σου τα αφαιρει απο το TrafficShare Left;
spresv Νοέμβριος 24, 2008 #14 Νοέμβριος 24, 2008 Sorry, αλλα εκανες extend με points που ειχες? Εαν ναι, εκανες extend για 10gb, και οχι για ενα μηνα...
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2008 #15 Νοέμβριος 24, 2008 Μηπως σου τα αφαιρει απο το TrafficShare Left; ΌχιSorry, αλλα εκανες extend με points που ειχες? Εαν ναι, εκανες extend για 10gb, και οχι για ενα μηνα... Πλήρωσα... Ορίστε και οι αποδείξεις (φαίνεται ξεκάθαρα πως υπολείπονται ακόμα 2.5Gb και πως σήμερα κατέβηκαν 7Gb, σύνολο 9.5Gb - κάπου μ ου διαφεύγουν 0,5Gb ).
stand3 Νοέμβριος 24, 2008 #16 Νοέμβριος 24, 2008 Τωρα που κοιταξα ενω χτες μου ειχε ενα μηνυμα με κοκκινα γραμματα που ελεγε οτι μου μενουν ακομα 3 μερες μεχρι να ληξει το account μου και θα εχω αυτες τις 3 μερες 10Gb τη μερα, τωρα δεν υπαρχει...Περιεργα πραγματα...
SirDiman Νοέμβριος 24, 2008 #17 Νοέμβριος 24, 2008 Βλακιες... Εγω ειχα ξεπεράσει(νομιζω δηλαδή) των 10 gb / ημερα και ακομα κατεβαζα...
Dr.Paneas Νοέμβριος 24, 2008 #18 Νοέμβριος 24, 2008 Οντως και μενα στα 2 απο τα 5 account που έχω έχει παραμείνει 2.66 ενώ στα αλλα ειναι 10GB ημερισίως,:suicide2:
suboy Νοέμβριος 25, 2008 #19 Νοέμβριος 25, 2008 Απο ταχύτητες τί λέει το netload?δεν γνωρίζω. απλα βλεπω οτι πολλά direct dl ειναι στο netload.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.