afanas777 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Πριν μερικες ωρες εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη και πριν λιγο πατησα το power για να ξεκινησει. Ξεκιναει και φορτωνει και μου βγαζει ενα μυνημα ''δεν κλεισατε καλα τα windows και διαλεξτε να ξεκινησετε κανονικα κ.τ.λ''. Παταω να ξεκινησει κανονικα και μαυριζει η οθονη. Παταω ενα κουμπι στο πληκτρολογιο και κανει restart μονο του. Το δοκιμασα 5-6 φορες και εκανε το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα μετα να κανω φορματ και εβαλα το cd. Κανει κανονικα προεγκατασταση και μολις παει να προετοιμασει τον δισκο η οθονη γινεται μπλε και βγαζει κατι κινεζικα γραμματα και κολαει εκει.Εχω ενα 6ετιας maxtop σκληρο. Ειναι αυτο το προβλημα ή κατι αλλο?
aeroengine Νοέμβριος 2, 2008 #2 Νοέμβριος 2, 2008 μαλλον τα επαιξε ο σκληρος αν εισαι σιγουρος οτι δεν πειραξες τιποτα πριν τον κλεισεις.
noone85 Νοέμβριος 2, 2008 #3 Νοέμβριος 2, 2008 Εγώ με το που είδα maxtor εξαετίας κιόλας, λέω καλά τα έφαγε τα ψωμιά του.Αν μπορείς τρέξε κάποιο πρόγραμμα να ελέγξεις για bad sectors τον δίσκο σου.Την έχω πάθει από maxtor αρκετές φορές. Από μακρυά κι αγαπημένοι..
afanas777 Νοέμβριος 2, 2008 Author #4 Νοέμβριος 2, 2008 Nα παρω κανα ΑΤΑ δισκο ή να παρω εξωτερικο σκληρο και να μου μεινει για τον επομενο υπολογιστη? Θα εχω καποιο προβλημα στην εγκατασταση των windows? Δηλαδη με το που βαλω το usb θα μπορεσω να εγκαταστησω τα windows κ.τ.λ?
Koeman Νοέμβριος 2, 2008 #5 Νοέμβριος 2, 2008 Μπορεί να έχει "χτυπήσει" ο δίσκος, δεν αποκλείεται (βλ. Maxtor). Βρες καμιά καβάτζα και δοκίμασε κάποιον άλλον. Safe mode μπαίνει;
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 #6 Νοέμβριος 2, 2008 εγω τον εχω 7 χρονια τον maxtor και δεν εχει τιποτα χτυπα ξυλο
sofos1990 Νοέμβριος 2, 2008 #7 Νοέμβριος 2, 2008 εγω τον εχω 7 χρονια τον maxtor και δεν εχει τιποτα χτυπα ξυλο Χαχαχα και από ότι θυμάμαι και ο εξωτερικός maxtor δεν είναι;
afanas777 Νοέμβριος 2, 2008 Author #8 Νοέμβριος 2, 2008 Μπορεί να έχει "χτυπήσει" ο δίσκος, δεν αποκλείεται (βλ. Maxtor). Βρες καμιά καβάτζα και δοκίμασε κάποιον άλλον. Safe mode μπαίνει;Οχι τα δοκιμασα ολα και κανει το ιδιο πραγμα παντα
takis20 Νοέμβριος 3, 2008 #9 Νοέμβριος 3, 2008 Μήπως δεν φταίει ο δίσκος αλλά κάτι αλλο? Μήπως έχει πρόβλημα με τις μνήμες? Γιατί ένας φίλος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μόλις άλλαξε μνήμη έστρωσε.
noone85 Νοέμβριος 3, 2008 #10 Νοέμβριος 3, 2008 Εγώ ξαναλέω πάντως, για να μην μπαίνεις σε τζάμπα έξοδα, τρέξε κανένα πρόγραμμα για να δεις αν έχει bad sectors.
redbighunter Νοέμβριος 3, 2008 #11 Νοέμβριος 3, 2008 Εγώ ξαναλέω πάντως, για να μην μπαίνεις σε τζάμπα έξοδα, τρέξε κανένα πρόγραμμα για να δεις αν έχει bad sectors.+1!!!
afanas777 Νοέμβριος 3, 2008 Author #12 Νοέμβριος 3, 2008 Τελικα δεν ηταν ο σκληρος και εκανα αλλη μια βλακεια και πηγα σημερα και πηρα WD ΑΤΑ 160gb. Bγαζω τον παλιο και βαζω τον νεο 160αρη. Ξεκινω τον υπολογιστη και αρχιζει η εγκατασταση του σκληρου. Μολις πανε να εγκαταστηθουν τα windows παλι βγαινει η μπλε οθονη και τα κινεζικα. Eχω 2 μνημες στον υπολογιστη 512 mb. Βγαζω την μια και αφηνω την αλλη μπας και ηταν αυτες το προβλημα. Τζιφος και μαλιστα τωρα ακουγοταν και ενας ηχος σαν αλαρμ ''τατατατατατατατα''. Κοιταω και βλεπω οτι εχει αναψει ενα κιτρινο λαμπακι στην μητρικη και βγαζει καπνους. Το βγαζω απο την πριζα,κλεινω την πορτα του κουτιου,του τραβαω 2-3 κλωτσιες απο τα νευρα μου, και το παω οπως ειναι στην αποθηκη.
Kostas007 Νοέμβριος 3, 2008 #13 Νοέμβριος 3, 2008 δες τροφοδοτικοραμ και θερμοκρασιεςκανε και ενα reset to bios
afanas777 Νοέμβριος 3, 2008 Author #14 Νοέμβριος 3, 2008 δες τροφοδοτικοραμ και θερμοκρασιεςκανε και ενα reset to biosΔεν κοιταω τιποτα ,γιατι δεν ξερω και πολλα και εχω νευριασει. Αντεξε 6 χρονια και τα εβγαλε τα λεφτα του. Παμε για αλλα τωρα. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μου εμεινε ο ΑΤΑ 160αρης. Αραγε οι καινουργιες μητρικες παιρνουν και ΑΤΑ?
Kostas007 Νοέμβριος 3, 2008 #15 Νοέμβριος 3, 2008 παιρνουν χρησιμοποιησε τον για εξωτερικο:tongue: αν θες βοηθεια για το καινουριο πισι εδω ειμαστε
afanas777 Νοέμβριος 3, 2008 Author #16 Νοέμβριος 3, 2008 παιρνουνχρησιμοποιησε τον για εξωτερικο:tongue: αν θες βοηθεια για το καινουριο πισι εδω ειμαστε thanks man. Εχω καταληξει για νεο pc,απλα δεν εχω λεφτα τωρα. Βολευομαι με το laptop της αδερφης μου
thanassis Νοέμβριος 9, 2008 #17 Νοέμβριος 9, 2008 φίλε πάρε ένα κουτάκι για εξωτερικό και κάνε τον εξωτερικό όπως είπαν παραπάνω, θα σου λύσει τα χέρια.....αλλά γιατί δεν το φτιάχνεις μιας και δεν έχεις λεφτά για καινούριο?? μπορούμε να σε βοηθήσουμε και εμείς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.