mpoumpis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Καλησπερα σε ολα την Παρεα!Απο χτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Οταν ανοιγω καποιο φακελο και μετα των κλεινω εμφανιζεται το μηνυμα "Το στοιχειο "Εξερευνηση των windows" σταματησε να λειτουργει" μενει κενη η οθονη και μετα λεει "Πραγματοποιειται επανεκκινηση του εξερευνηση των windows οπου και επανεμφανιζεται ολα παλι πισω (εικονιδια, μπαρα των windows...Τι μπορει να φταει???Το λειτουργικο μου συστημα ειναι windows vista home edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Από ιούς και τα σχετικά είσαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 με λιγα λογια σου κλεινει τον explorer.exe απο τις διεργασιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Τσεκαrα και για ιους και για spyware με το avira & με spyeraser...Τιποτα ειμαι καθαρoς λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Για χωσε το avast www.avast.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Φιλε και με το avast δεν βρηκε κατι...Ολα κομπλε λεει:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Ορισε στο avast να σου κανει scan κατα την εκκινηση του pc σαν να ειναι bootable cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Λοιπον εδω που τα λεμε το avast το απαρνηθηκα τις τελευταιες μερες...εφαγα τρελο ιοαπο δω και περα AVG & Spyware Terminator (free editions) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Ορισε στο avast να σου κανει scan κατα την εκκινηση του pc σαν να ειναι bootable cdΤιποτα και παλι... Θα το σπασω:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 4, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Η συνεχεια των εγκεφαλικων του laptop μου... Σημερα εκτος απο το μηνυμα με την εξερευνηση των windows που μου πεταει συνεχεια εκανε και κατι αλλο...Εβγαλε ενα μηνυμα με ενα "Χ" κοκκινο στα δεξια το οποιο λεει "Η οδηγια στο 0χ043316ce αναφερθηκε στη μνημη στο 0χ043316ce. Η μνημη δεν ηταν δυνατον να ειναι read. Καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για να τερματιστει το προγραμμα". Τι ειναι παλι αυτο το καινουργιο??Λεμε με την επαναφορα συστηματος να καταφερω να διορθωσω κατι???:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 φιλε για δοκιμασε και το Zone Alarm ειναι δωρεαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Αυτό κάποτε ήταν καλό firewall... Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι στο προβλημα του φιλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ανεκαθεν ηταν το καλυτερο :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 5, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Το εχω ηδη εγκατεστημενο... Νεο εγκεφαλικο...Μολις πριν απο λιγο ανοιξα το laptop και μου εβγαλε μπλε οθονη. εκανε restart μονο του και εκανα και επιδιορθωση οπως ελεγε αλλα παλι τα ιδια...Δεν το γλυτωνω το format μου φαινεται...:sorry::down: Καμια αλλη ιδεα κανεις???:help1::help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 5, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Memtesttttttttttttttttttttttttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 5, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 MemtestttttttttttttttttttttttttΤο εχω κανει ηδη και δεν βρηκε καποιο λαθος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 δυσκολα τα πραγματα!Αν εχεις κανεναν εξωτερικο σκληρο κανε format,καθως δεν θα χασεις οσα χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.