pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Γεια σας παιδια ποια DSLR θα μου προτεινατε μεχρι 500Ε η καινουρια αλλα και μεταχειρισμενη δεν με πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 nikon 60d + canon 450 d νομίζω αυτές παίζουν σε αυτά τα λεφτά...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την D60 αυτο ειναι το κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Δεν είμαι ειδικός, αλλά κάποια review δεν λένε κάτι άσχημο για την συγκεκριμένη :/ Μπορείς να δεις στο θέμα ''Οι δίκες σας ψηφιακές φωτογραφίες'' στις τελευταίες σελίδες, τις φωτογραφίες του Hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 450D για το live view και για το φακό που έχεις (δεν είμαι σίγουρος για το αν μπαίνει)D80 για τα υπόλοιπαΓια used κοίτα για EOS 30D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 εγώ πάντως την d60 έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος..το μόνο "πρόβλημα" που θα έχεις μαζί της (για εμένα προσωπικά δεν είναι πρόβλημα) είναι ότι για να δουλέψει το auto focus θα πρέπει να έχεις φακούς με ενσωματωμένο μοτέρedit@racer: προσωπικά το να έχεις live view στην dslr μου φαίνεται άχρηστοPS: Eνα κιτ της D80 ξεφεύγει κάπου στο κατοστάρικο από το όριο που θέτει, άσε που τεράστιες διαφορές δεν νομίζω πως θα δει σε σχέση με την D60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Οσο για αυτο που ειπε ο racer εχω εναν φακο Sigma 28-105 me 3.8-5.6. Το live view θα με βοηθησει πολυ γιατι στην δουλεια μας χρειαζομαστε φωτογραφηση των κοσμηματων μας οποτε θα ηταν καλο και το live view αλλα αν δεν γινεται δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 και τι ακριβώς θα κάνει το Live view που δεν μπορεί να κάνει το σκόπευτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Μας βηθαει πολυ στην χρονικη διαρκεια της φωτογραφισης να βλεπουμε απο την lcd και οχι απο το σκοπευτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Το Live view δεν δουλεύει όπως στις compact και γενικά είναι δύσχρηστο. Υπάρχει για τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν μπορείς να σκοπεύσεις με το μάτι με καμία δύναμη.Δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο το L.V. κατεμέ, ψάξε με άλλα κριτήρια.Αν ταιριάζει ο φακός που έχεις (αν και δεν λέει τπτ ιδιαίτερο σαν φακός νομίζω) πήγαινε σε canon για να γλιτώσεις το κόστος του 1ου φακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 nikon d40 με δύο φακούς 18*55 and 50-200 στα mediamrkt 300 ευρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 2, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Ειμαι αναμεσα προς στιγμην στις 450D και D80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 2, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Πήγαινε σε ένα μαγαζί και παίξε μαζί τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Επι ευκαιρίας, το viewfinder είναι οθόνη ή κλασσικό σκοπευτρο? Και αν ναι τι χαρακτηριστικά έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 στην δική μου ειναι κλασσικο...βέβαια έχει πάνω τα τρία σημεία εστίασης τα οποία αναβοσβήνουν διακριτικά και κάτω, σε ένα μικρό μάυρο πλαίσιο όλα ταστοιχεία που χρειάζεται να βλέπεις (διαφράγματα, έκθεση κλπ) Πάντως σε σχέση με την παλιά μου Kodak που είχεδ οθόνη είναι πολύ καλύτερο, το άλλο έβγαζε πολλά προβλήματα και για βραδυνές λήψεις σχεδόν δεν ήταν δυνατό να το χρησιμοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 2, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 μεχρι να δεις τι 8α πουλη8ει απο μηχανη/φακο μην αγοραζεις τιποτα!Επι τη ευκαιρια δεν ξερω και ποσο κοστολογουνται..(δε την προλαβα την αναλογικη εποχη..ασχοληθηκα αργα)Αν φυγουν και τα δυο πας αβλεπι σε d80.(θα το βρουμε τον φακο)Αν φυγει μονο η μηχανη πας ειτε σε canon 450d ειτε σε μτχ 40D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 γιατί αποκλείεις την d60; Πέρα από την πλάκα θα πάρει ποιότητα σε πολύ προσιτή τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 2, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Όταν πας σε Nikon η Canon πας κυρίως για το μεγάλο εύρος επιλογών που έχεις σε φακούς. Αλλιώς πας και σε Oly ή και Pentax.Από τη στιγμή που το ατού αυτό αναιρείται με την D60, κοιτάς να την αποφύγεις. Είναι και ρκετά μικρό το σώμα της.Νομίζω αυτά σκέφτεται ο NTG και δεν την πρότεινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 2, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 Παρε οτι να ειναι.Αρκει να ειναι απο E-SHOP :banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 2, 2008 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2008 nikon d40 με δύο φακούς 18*55 and 50-200 στα mediamrkt 300 ευράΈλα ρε, κι ότι έψαχνα κάτι τέτοιο.Πού? (σε ποια mediamarkt εννοάω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.