whitesnake Νοέμβριος 4, 2008 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 (μια εκτενή παρουσίαση, όχι εκτενής..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 4, 2008 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Μπράβο Gomar.....Keep reviewing.....:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 4, 2008 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 :flower: Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Νοέμβριος 4, 2008 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Μπράβο φίλε πολύ καλό :worship:έχω απλώς μια μικρή ένστασησε ένα demo της intel (το Destroy the Castle ) δείχνει την διαφορά όταν ένα παιχνίδι είναι γραμμένο για 1 θρεντ η όταν είναι ιδανικά γραμμένο για multi θρεντ και η διαφορά είναι τεράστια ...πάντα σε fps 20fps σε single 200 σε multiάρα παίζει μάλλον πολύ ρόλο το πόσο καλά γραμμένο είναι το παιχνίδι για να κάνει σωστή χρήση του επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 4, 2008 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Ωραίο θέμα, ερώτημα που βασανίζει πολλούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Νοέμβριος 4, 2008 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Φίλε πολύ καλό και επεξηγηματικό review. Μπράβο για την υπομονή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 4, 2008 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Μπράβο φίλε πολύ καλό :worship:έχω απλώς μια μικρή ένστασησε ένα demo της intel (το Destroy the Castle ) δείχνει την διαφορά όταν ένα παιχνίδι είναι γραμμένο για 1 θρεντ η όταν είναι ιδανικά γραμμένο για multi θρεντ και η διαφορά είναι τεράστια ...πάντα σε fps 20fps σε single 200 σε multiάρα παίζει μάλλον πολύ ρόλο το πόσο καλά γραμμένο είναι το παιχνίδι για να κάνει σωστή χρήση του επεξεργαστήΣαφώς. Όλοι όμως ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή, κανένα δεν κάνει τη "σωστή χρήση" που λες. Σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, τι έχω τον Q τι έχω έναν Ε6600, είναι το ίδιο... Μόνο στα benchmarks κάνει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 4, 2008 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 GoMaR συγχαρητήρια και μπράβο στην υπομονή σου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
batig0al Νοέμβριος 4, 2008 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Congratz GoMaR. Φοβερή δουλεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 4, 2008 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Μπράβο φίλε πολύ καλό :worship:έχω απλώς μια μικρή ένστασησε ένα demo της intel (το Destroy the Castle ) δείχνει την διαφορά όταν ένα παιχνίδι είναι γραμμένο για 1 θρεντ η όταν είναι ιδανικά γραμμένο για multi θρεντ και η διαφορά είναι τεράστια ...πάντα σε fps 20fps σε single 200 σε multiάρα παίζει μάλλον πολύ ρόλο το πόσο καλά γραμμένο είναι το παιχνίδι για να κάνει σωστή χρήση του επεξεργαστήΑν θυμάμαι καλά αυτό ήταν ένα tech demo της Intel προς προώθηση του Havok, με μετριότατα γραφικά, και πολύ χρήση physics.Οπότε λογικό να έδειχνε τρελλά νούμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Νοέμβριος 5, 2008 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 gomar θεε παρε την ΠΑΕπολυ καλο το review gomar ! χιλια μπραβοβασικα νομιζω οτι μπηκαν μερικα πραγματα στην θεση τουςεχω βαρεθει να ακουω για πιτσιρικαδες που καμαρωνουν για τον quad τους και οτι "ξεμπαζωνει" στα games και ποσο "must have" ειναιεπισης συχνα ακουω με απολυτη βεβαιωτητα ποσο "μεγαλη " διαφορα ειδε απο του γείτονα με τον "ταπεινο" διπυρηνοτο thread σου "θαβει" λιιιιιγο τους quad ή οχι?οι διαφορες που βλεπω εγω ειναι απλα ανυπαρκτες , ειναι αστειο να μιλαμε για 1-2 frames και τα 5 ακομα για μενα ειναι αστειο θεμαμιας και εχεις ηδη τις μετρησεις πρεπει να κανεις ενα κοπο παραπανω τωρα να παιξεις και ή με μεγαλη αναλυση ή με αλλη καρτα στην ιδια αναλυσηευχαριστως να σου δωσω την 3870χ2 μου αλλα νομιζω οτι δεν θα την θες , μυριζομαι κατι με 48χχ οτι εχεις ηδη..για την μεθοδο δεν εχω να πω τιποταεμενα μαρεσει το συστημα σου γιατι εχεις σταθερο σημειο αναφοραςεπισης να πω οτι και οι συχνοτητες καθως και τι διαλεξες να μετρησεις απλα ειναι αριστα σαν επιλογεςηταν πανεξυπνη ιδεαμαρεσει γενικα η ιδεα του "κραταω κατι σταθερο" και μεταβαλω κατι αλλοαπο πλευρας στατιστικης πρεπει να κανεις κανονικα 10 φορες το λιγοτερο την καθε μετρηση για να εισαι κοντα στην κανονική κατανομη (gauss) αλλα οκ θαταν ο διπλος χρονοςΜια χαρα μας κανει και ετσιτωρα που χωθηκες δεν ξεμπλεκεις ευκολα:clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2008 Author #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Να σαι καλα ρε σκαθαρι για τα καλα σου λογια. Και γενικως σας ευχαριστω ολους. Οσο για το αν ξανακανω κατι κλπ , δυσκολο να βρω παλι σαβ/κο με ρεπο , και να μην εχω καποια υποχρεωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Νοέμβριος 5, 2008 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 +1 GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Νοέμβριος 5, 2008 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 "Τ' αγαθά κόποις κτώνται ..."μπράβο +1 for GoMaR :pleasantry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Νοέμβριος 5, 2008 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 :clap::clap:ενα ακομα μπαβο κ απο εμενα για τον κοπο σου κ τα αποτελεσματα αυτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNP Νοέμβριος 5, 2008 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Μπράβο Gomez! Σαν πολλά παιχνίδια έχεις στο PC σου όμως! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 5, 2008 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ...Μπράβο Gomez... GoMaR Διόρθωσέ το πρίν το δεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Νοέμβριος 5, 2008 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 ετσι τετοια να βλεπω τις ωρες του στρατου μπραβο φιλε ιασωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2008 Author #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Μπράβο Gomez! Σαν πολλά παιχνίδια έχεις στο PC σου όμως! :daisy: LOL που σε ρε χαμενε εσυ ; Σε ειδε ο chosen ? αχχαχαχα guys thank u all Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNP Νοέμβριος 5, 2008 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Dunno, πρώτο msg στο Thelab Και αφιερομένο σε σένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.