Jump to content

Ποια από τις 2;

Onisim

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος του παρακάτω συστήματος:

Amd athlon 3800+ x2

Asus A8N-E

Gainward 7600 GT Golden Bliss

Thermaltake Purepower 460W

4 x 512 ddr1 400

Win XP sp3

Λοιπόν το τελευταίο καιρό η μητρική μετά από 3 χρόνια που με έβγαλε ασπροπρόσωπο τα έχει φτύσει!

Έτσι αποφάσισα να την αλλάξω με κάποια άλλη!

Είχα την τύχη να βρω 2 μητρίκες για το socket μου σε καλή κατάσταση και οι 2, είναι από γνωστούς και ξέρω τι

χρήση τους!

Είναι οι εξής 2 λοιπόν:

ASUS A8N-SLI Deluxe & MSI K8N Diamond

Το πρόβλημα μου είναι ποιά από τις 2 να προτιμήσω?

Πάνω σε αυτο θέλω την γνώμη σας!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

Την Κ8Ν την εχω ακομη μετα απο 2-3 χρονια μαζι με εναν Χ2 3800+ και ακομη η μητρικη ειναι αστερι δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα...

Ειμαι πληρως ικανοποιημενος:T:

Κι εγώ την MSI K8N Diamond έχω αλλά εδώ και 2 εβδομάδες άρχισε να κάνει έναν χαρακτηριστικό θόρυβο.

Έχω δοκιμάσει και διαφορετικό τροφοδοτικό. Μάλλον πάω για αλλαγή

Εγώ θα έβαζα Asus, από την μικρή μου εμπειρία πιστεύω ότι είναι έναν κλικ πιο πάνω ποιοτικά.

Όχι πάντα.

Ίσως η asus να είναι καλύτερη σε θέμα ζωής και αξιοπιστίας

αλλά η msi δεν τα πάει άσχημα στο o/c.

Αν ενδιαφέρετε ο onisim ίσως να παίξει βαρόμετρο αυτό

στην απόφαση του.. ;)

η MSI K8N Diamond ειναι απλα η καλυερη μητρικη που χει βγει για εκεινη τη σειρα....

στο μονο που υπερτερει η asus ειναι οτι κλοκαρει λιγο πιο πανω... αλλα αποτι καταλαβαινω σε νοιαζει η σταθεροτητα και να σε κρατησει οσο το δυνατο πιο πολυ η mobo...

οποτε MSI K8N Diamond

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.