Onisim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά!Είμαι κάτοχος του παρακάτω συστήματος:Amd athlon 3800+ x2Asus A8N-EGainward 7600 GT Golden BlissThermaltake Purepower 460W4 x 512 ddr1 400Win XP sp3Λοιπόν το τελευταίο καιρό η μητρική μετά από 3 χρόνια που με έβγαλε ασπροπρόσωπο τα έχει φτύσει!Έτσι αποφάσισα να την αλλάξω με κάποια άλλη!Είχα την τύχη να βρω 2 μητρίκες για το socket μου σε καλή κατάσταση και οι 2, είναι από γνωστούς και ξέρω τιχρήση τους!Είναι οι εξής 2 λοιπόν:ASUS A8N-SLI Deluxe & MSI K8N DiamondΤο πρόβλημα μου είναι ποιά από τις 2 να προτιμήσω?Πάνω σε αυτο θέλω την γνώμη σας!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ
MOS Νοέμβριος 1, 2008 #2 Νοέμβριος 1, 2008 Την Κ8Ν την εχω ακομη μετα απο 2-3 χρονια μαζι με εναν Χ2 3800+ και ακομη η μητρικη ειναι αστερι δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα... Ειμαι πληρως ικανοποιημενος
Tsene Νοέμβριος 2, 2008 #3 Νοέμβριος 2, 2008 Κι εγώ την MSI K8N Diamond έχω αλλά εδώ και 2 εβδομάδες άρχισε να κάνει έναν χαρακτηριστικό θόρυβο. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικό τροφοδοτικό. Μάλλον πάω για αλλαγή
SirGeorge Νοέμβριος 2, 2008 #5 Νοέμβριος 2, 2008 Εγώ θα έβαζα Asus, από την μικρή μου εμπειρία πιστεύω ότι είναι έναν κλικ πιο πάνω ποιοτικά.
jimakos21 Νοέμβριος 2, 2008 #6 Νοέμβριος 2, 2008 Όχι πάντα. Ίσως η asus να είναι καλύτερη σε θέμα ζωής και αξιοπιστίας αλλά η msi δεν τα πάει άσχημα στο o/c. Αν ενδιαφέρετε ο onisim ίσως να παίξει βαρόμετρο αυτό στην απόφαση του..
Robertox25 Νοέμβριος 3, 2008 #7 Νοέμβριος 3, 2008 η MSI K8N Diamond ειναι απλα η καλυερη μητρικη που χει βγει για εκεινη τη σειρα....στο μονο που υπερτερει η asus ειναι οτι κλοκαρει λιγο πιο πανω... αλλα αποτι καταλαβαινω σε νοιαζει η σταθεροτητα και να σε κρατησει οσο το δυνατο πιο πολυ η mobo...οποτε MSI K8N Diamond
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.