Jump to content

Περίεργα σε Toshiba Satellite

neuromancer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το μοντέλο είναι Α300 15Β και τα περίεργα είναι τα εξής:

1. Κοιτώντας στο everest την καρτέλα overclock παρατήρησα ότι όταν δουλευε ο δίσκος η CPU έκανε o/c από μόνη της γύρω στο 7%. Κάνουν τα satellite αυτόματα overclock ?

2. Χρησιμοποιώ το laptop περιστασιακά, μια μέρα με εντονη χρήση (~7ώρες) και τις υπόλοιπες της εβδομάδας το ανάβω για καμμιά εγκατάσταση, update, να ξεστραβωθώ με τα Vista, ψιλοπράγματα δηλαδή. Το πρόβλημα είναι ότι χάνει την ημερομηνία/ώρα. Δεν το κάνει πάντα (σε κάθε shut down δηλαδή) αλλά το κάνει.

Η μπαταρία της μητρικής δεν υποτείθεται ότι είναι επαναφορτιζόμενη? Για πιο άλλο λόγο μπορεί να χάνει την ώρα/ημερομηνία?

Το κουφό είναι ότι τα Vista δεν κάνουν update αν δεν είσαι σε σωστή ημερομηνία (εμένα όταν την χάνει πάει 1.5 χρόνο πίσω). Επίσης, ο μηχανισμός συγχρονισμού της ώρας με on-line υπηρεσίες χρόνου επίσης δεν δουλεύει αν δεν είσαι χρονικά σωστός. Και ρωτάω τώρα εγώ ο ταλαίπωρος χρήστης: αν δεν δουλευει ο συγχρονισμός ώρας/μερας όταν είμαι σε λάθος μέρα/ώρα τότε τι στο δια@#^#$@ το έχουν αυτό το feature? Για να με διορθώσει αν πάω 1-2 λεπτά λάθος.... ?

αυτά

• 1 year later...

Αν και έχει λυθεί προ πολλού, έστω και αργά μεταφέρω τη λύση: 2-3 μέρες αναμένο σε full λειτουργία για να "νιώσει", να φορτήσουν οι μπαταρίες της μητρικής, κτλ και όλα καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.