stratakisggiioo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Τελικά το έχει δοκιμάσει κανείς?? Βελτιώνει τίποτα?? Μπορεί κάποιος να στείλει κανα benchmark να δούμε??
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2008 #2 Νοέμβριος 4, 2008 πιθανοτερο οι περισσοτεροι να μην ξερουν καν για τι πραγμα προκειτε...Όσοι έχετε υπολογιστή που βασίζεται στην πλατφόρμα της AMD, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο gaming utility της AMD, Fusion, το οποίο θα βελτιστοποιήσει τον υπολογιστή σας πριν ξεκινήσετε το… gaming (απενεργοποιεί προσωρινά background processes, υπερχρονίζει τον επεξεργαστή σας με το AMD Boost κ.α). Κατεβάστε το από εδώ.οποτε μπορεσω, να ερθει στα χερια μου ενας 9950 ενος φιλου, θα τρεξω κανενα bench να δουμε αν λεει κατι.
noone85 Νοέμβριος 5, 2008 #4 Νοέμβριος 5, 2008 Τρέχει στην σειρά 7 της AMD. Που σημαίνει το λιγότερο Phenom, με 7-series chipset στη μητρική και ati 3xxx+ κάρτα γραφικών.
cabdik Νοέμβριος 5, 2008 #7 Νοέμβριος 5, 2008 κι εγω chipset 770 εχω με athlon x2, κοιτα την υπογραφη μου. δλδ τρεχει με το chipset, αλλα δεν υποστηριζει athlon? αυτο ρωταω!! αν και απ'οτι διαβασα στο site της AMD, και αν καταλαβα σωστα, δεν υποστηριζει ουτε το 770, ουτε athlon!! αλλα απο 780 και πανω, μαζι με phenom. αν ξερει καποιος ας διευκρινησει.
SlotKiller Νοέμβριος 5, 2008 #8 Νοέμβριος 5, 2008 νομιζω οτι το μηνυμα που μου πεταξε το overdrive ηταν για chipset 7χχ και οχι 78χ.Γιατι δε το δοκιμαζεις για να μας πεις αν παιζει ή οχι?
Kostas007 Νοέμβριος 5, 2008 #9 Νοέμβριος 5, 2008 ανουσιο προγραμμα για μενα προοριζεται για ατομα που θελουν να νομισουν οτι θα παει πιο γρηγορα το Pc τους.
BuffaloBill Νοέμβριος 5, 2008 #10 Νοέμβριος 5, 2008 Εγω το δοκιμασα αλλα πραγματικα δεν ειδα καμια διαφορα...που να την ανταλαμβανη το ματι! Στα παιχνιδια η διαφορα ειναι 0 ή τουλαχιστο εγω δεν βλεπω (δεν εχω τρεξη fraps ή καποιο αλλο αναλογο προγραμα οστε να κανω τεστ) βεβεα μπορι να φτεει και οτι εχω 4870 με 1BG μνημη...Στο τεστ του Sisoftware sandra lite 2009 βλεπω μια βελτιοση 5% στην καλητερη...αν και μου εβγαλε τον δικο μου phenom 9950 χιροτερο απο αυτον που εβαλα για σηγκρισι ... παντος θα κανω λιγα τεστ ακομα να δω τι φτεει και παρουσιαζετε χιροτερος το δικος μου επεξεργαστη !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.