tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 θελω να φτιαξω ενα dvd με πολλές διαφορετικες boot επιλογες για να εχω όλα τα λειτουργικά σε ένα dvd αποτι σε πολλα δισκακια.Έτσι, επέλεξα το magiciso για να το κανω.Όμως,ακόμα και ένα ερχειο iso να βάλω και μάληστα των 200 περιπου MB μου βγάζει το ανωθυ μηνυμα σφαλματος όταν πάω να δημιουργήσω το τελικό image. έψαξα στο google αλλα δε βρηκα κατι... καμια ιδεα?(ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγίες που δινουν στο site του προγραμματος):baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 Το έχεις κάνει register? Γιατί αυτό το βγάζει όταν είναι demo mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 ναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 εγώ μετά από πολλές προσπάθειες απλά τα παράτησαείναι μεγάλο μπέρδεμααπό ότι εχω καταλάβει έχεις κάνει iso όλα τα λειτουργικά από cdδεν λειτουργεί έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 δε τακανα εγω. τα κατεβασα ετιμα iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 Μα για να κάνεις αυτό που θες δεν μπορείς να έχεις τα win σε iso files! Πρέπει να φτιάξεις ένα boot cd με κάποιο interface και από εκεί και πέρα να βάλεις επιλογή σε dos commands για τις διάφορες εκδόσεις win που θες να κάνει εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 Μα για να κάνεις αυτό που θες δεν μπορείς να έχεις τα win σε iso files! Πρέπει να φτιάξεις ένα boot cd με κάποιο interface και από εκεί και πέρα να βάλεις επιλογή σε dos commands για τις διάφορες εκδόσεις win που θες να κάνει εγκατάσταση.Προχωρεί πολύ ποιο βαθειά το θέμαΠρέπει να τροποποιήσεις και το boot fille και κάποια αρχεία των windows με ultra editΑπλά αστό φίλε μου ξεχνά το εντελώς το παίδευα αρκετό καιρό το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 1, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 και δηλαδη τι multiboot μπορω να φτιαξω? του στυλ hiren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 εδω περιγραφει ορισμενες δυνατοτητεςhttp://www.magiciso.com/howto/howto.htmκαι το easy boothttp://www.ezbsystems.com/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=1;t=287εγω ποτε δεν τα καταφερα να κανω multi boot windowsαλλα εφτιαξα ενα me acronis true image + acronis disk director +partition magic 8 + memtest + Active Password Changer 3 + PE Builder ++++διαφορα αλλα προγραμματααλλα οχι windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 1, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 ευχαρισω πολυ αλλα μαλλον και εγω θα το εγκαταλείψω το εγχειρημα...και για την ιστορια, 8 διανομες λινουξ και μια iso των xp με sp3 που εφτιαξα με nlite ήθελα να βαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis20 Νοέμβριος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Είναι λίγες οι διανομές για αυτό δεν μπορεί να δημιουργηθεί το dvd. Πέρα από την πλάκα επειδή θέλω και εγώ ένα τέτοιο multiboot dvd εαν αλλάξω τα αρχεία σε ένα έτοιμο θα δουλέψει? έχω μία τέτοια έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.