junior-21- Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 Καλημέρες. Αγοράζω προχθές 2 δίσκους WD 640 AAKS, καθέναν από διαφορετικό κατάστημα, άρα και διαφορετική παρτίδα. Έχοντας καεί η γούνα μου από δίσκους τον τελευταίο μήνα, ήθελα να κάνω backup έναν 500AAKS σε έναν 640. Ξεκινάω, τον βάζω πάνω στην mobo (Asus Maximus Formula SE), τον βλέπει κανονικά bios και windows XP, τον κάνω ένα quick format και βάζω να κάνει copy. Φεύγω για λίγο από το σπίτι και 2 ώρες μετά που γυρνάω βλέπω την μπάρα προόδου της αντιγραφής στο 1/3 και να μην γράφει υπολειπόμενο χρόνο. Είχα βάλει περίπου 250gb να αντιγραφούν. Ο ρυθμός ήταν πάρα πολύ αργός. Πατάω cancel. Βρίσκω έναν φάκελο με photos στον 500άρη που είναι 240mb. Αντιγραφή στον 640 με χρονόμετρο : 1 λεπτό ακριβώς! (πολύ αργό νομίζω) Κάνω αντιγραφή τον φάκελο από τον 640 στον 500 : γίνεται σφαίρα! Αρχίζω άλλες δοκιμές. Τον φάκελο από τον 500 σε ένα 750AAKS: σφαίρα! Τον φάκελο από τον 640 στον 750: σφαίρα! Αλλάζω θέση sata : τίποτα! Τρέχω Hddtach: μια χαρά αποτελέσματα για τον 640άρη. Λέω πάει, χαιρέτησε ο controller της mobo! Αλλάζω σε Asus P5K Premium. E, τα ίδια ακριβώς! Ε λέω, ο δίσκος θα είναι. Αμ δε Ανοίγω τον άλλον new 640 AAKS (άλλο revision) και είχα ακριβώς τα ίδια!!!!! Θα τρελλαθώ! Τι τρέχει?
junior-21- Οκτώβριος 31, 2008 Author #3 Οκτώβριος 31, 2008 μηπως τρεχει σε PIO mode ?αντι για U-DMA 5? πρέπει να σχολάσω για να το δω. αλλά μου ξέφυγε Ιάσωνα, μπορεί και να είναι αυτό ρε γάτο
giorgos th. Οκτώβριος 31, 2008 #4 Οκτώβριος 31, 2008 μου φαινεται πως θα πρεπει να πουλησεις ολους τους μηχανικους που εχεις και να πας σε SSD.....δεν σε θελει ρε αδελφε...
junior-21- Οκτώβριος 31, 2008 Author #5 Οκτώβριος 31, 2008 μου φαινεται πως θα πρεπει να πουλησεις ολους τους μηχανικους που εχεις και να πας σε SSD.....δεν σε θελει ρε αδελφε... :hehe: Για να πάρω Γιωργάκη τα giga που έχω σε ssd, τηα πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου και βάλε
neuromancer Οκτώβριος 31, 2008 #7 Οκτώβριος 31, 2008 Καλά, είδα την ευθεια γραμμή στο thumbnail και λέω "ποιός είναι αυτός ο μαμάτος δίσκος". Μετά zoomαρα και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ....flatliner όλα τα κουλά με δίσκους junior σε εσένα έρχονται...
junior-21- Νοέμβριος 2, 2008 Author #8 Νοέμβριος 2, 2008 Καλά, είδα την ευθεια γραμμή στο thumbnail και λέω "ποιός είναι αυτός ο μαμάτος δίσκος". Μετά zoomαρα και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ....flatliner όλα τα κουλά με δίσκους junior σε εσένα έρχονται... άστα να πάνε...
Seek & Find Νοέμβριος 2, 2008 #9 Νοέμβριος 2, 2008 φιλε μου μηπως σε περασανε για τεχνικο και σου δινουν οτι ειναι για RMA, αντι να σου δωσουν κατι καινουριο οπως σε κανονικο πελατη;:daisy:. Εχω διαβασει ολα τα ποστς σου και εχω φρικαρει εγω ποσο μαλλον εσυ.. καλη δυναμη.
steve_m Νοέμβριος 2, 2008 #10 Νοέμβριος 2, 2008 Μια απο τα ιδια κι εμενα ο συγκεκριμενος δισκος.Μαλλον η παρτιδα θα ειναι.
junior-21- Νοέμβριος 3, 2008 Author #11 Νοέμβριος 3, 2008 φιλε μου μηπως σε περασανε για τεχνικο και σου δινουν οτι ειναι για RMA, αντι να σου δωσουν κατι καινουριο οπως σε κανονικο πελατη;:daisy:. Εχω διαβασει ολα τα ποστς σου και εχω φρικαρει εγω ποσο μαλλον εσυ.. καλη δυναμη. thanx man, δεν μασάμε Μια απο τα ιδια κι εμενα ο συγκεκριμενος δισκος.Μαλλον η παρτιδα θα ειναι. που χάθηκες εσύ φίλος? σε AMD pc με Νforce570 έπαιξε το hdtach κανονικά! Τι να πω, πάω σήμερα για Seagate 750gb ή 1TB μάλλον
steve_m Νοέμβριος 8, 2008 #12 Νοέμβριος 8, 2008 Στρατο ειμαι.Ασε ,εβαλα κι εγω το δισκο πανω στη m2a-vm με 690g και ο δισκος παιζει κανονικα και στα διαγνωστικα προγραμματα επισης καλα.Τι να πω κουλο και τουτο,ευτυχως που δεν τον εστειλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.