MaverickQ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Εχω ενα προβληματακι που δεν μπορεσα να λυσω.Συνδεσα το PC (FX5200 με τους 163 optimized απο NGO αν δεν κανω λαθος) με την τηλεοραση (μια 21'' οχι ιδιαιτερη μαρκα). Κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας επιλγω τον πινακα ελεγχου της Nvidia και απο εκει σε καποια καρτελα επιλεγω να ειναι κλονοι δηλαδη οτι φαινεται στην οθονη του υπολογιστη να φαινεται και στην τηλεοραση. Και οντως η επιφανεια εργασιας και τα παραθυρα και ολα φαινονται μια χαρα αλλα οταν βαζω μια ταινια να παιξει ειτε με windows media player 11 ειτε με nero show time στο πλαισιο που παιζει η ταινια φαινεται μαυρο στην τηλεοραση ακομα και αν κανω fullscreen το προγραμμα. Καποια χαζορυθμιση ειναι που δεν εχω προσεξει αλλα δεν μου ερχεται τωρα τπτ. Μηπως μπορει καποιος να με κατατοπησει??thanks!
fastinos Οκτώβριος 30, 2008 #2 Οκτώβριος 30, 2008 Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που γραφω. Νομιζω ομως οτι αν εχεισ κανει clone πρεπει να εχεις την ιδια αναλυση στο pc και στην tv. Αν θες παντως να παιξει σιγουρα κανε το αντι για clone.. Extend desktop και πετα το παραθυρο του video στην τv και θα παιξει.
MaverickQ Οκτώβριος 30, 2008 Author #3 Οκτώβριος 30, 2008 Καλη ιδεα.Θα δοκιμασω και με την ιδια αναλυση αλλα και με το extend και θα ενημερωσω!!!
JaguarOne Οκτώβριος 31, 2008 #4 Οκτώβριος 31, 2008 αυτό που λέει ο fastinos ισχύει, εναλλακτικά υπάρχει επιλογή στην κονσόλα της nvidia σε ποια οθόνη θα στέλνει το video
darksoho33 Οκτώβριος 31, 2008 #5 Οκτώβριος 31, 2008 για να γινει κλωνος πρεπει να ειναι ιδια αναλυση, αν εχεις widescreen βαλε τις αναλογες αναλυσεις αλλα προσεξε ποσο σηκωνει η τηλεοραση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.