Jump to content

Περιεργη συμπεριφορα των windows

NIKOSE

Recommended Posts

Hθελα να απευθηνω ενα ερωτημα στην κοινοτητα μας, εδω και καιρο, που αφορα μια περιεργη συμπεριφορα του λειτουργικου.

Εδω να επισημανω οτι το εκαναν και τα ΧΡ που ειχα μεχρι προσφατα, αλλα και τα VISTA που εχω τωρα.

Κατα καιρους λοιπον εκει που ειμαι στη σελιδα καποιου fora και γραφω καποιο μηνυμα, ξαφνικα χανεται το κερσορακι, δεν μπορω να γραψω, και αρχιζουν τα "κουλα"

Παω να ανοιξω ενα αρχειο με double click, και αυτο συμπεριφερεται σαν να του εχω κανει δεξι κλικ. Με λιγα λογια μονο με δεξι κλικ και open, μπορει να τρεξει κατι.

Με ενα restart ερχονται τα παντα στη θεση τους.

Εδω να πω οτι πρωτη φορα το διαπιστωσα αμεσως μετα την εφαρμογη του sp3 sta XP, αλλα οταν το εβγαλα το προβλημα συνεχιστηκε.

Αυτο συμβαινει περιπου καθε 4-5 ημερες.

Εχει διαπιστωσει κανεις κατι παρομοιο??

Το είχα πάθει κι εγώ αυτό κάποτε, που κάνεις αριστερό κλικ και αντιδρούσε λες και πατούσες δεξί, και δεν ήταν ούτε ιός ούτε πρόβλημα με το ποντίκι. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι κάποιο "κόλλημα" των Windows. :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.