NIKOSE Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Hθελα να απευθηνω ενα ερωτημα στην κοινοτητα μας, εδω και καιρο, που αφορα μια περιεργη συμπεριφορα του λειτουργικου.Εδω να επισημανω οτι το εκαναν και τα ΧΡ που ειχα μεχρι προσφατα, αλλα και τα VISTA που εχω τωρα.Κατα καιρους λοιπον εκει που ειμαι στη σελιδα καποιου fora και γραφω καποιο μηνυμα, ξαφνικα χανεται το κερσορακι, δεν μπορω να γραψω, και αρχιζουν τα "κουλα"Παω να ανοιξω ενα αρχειο με double click, και αυτο συμπεριφερεται σαν να του εχω κανει δεξι κλικ. Με λιγα λογια μονο με δεξι κλικ και open, μπορει να τρεξει κατι.Με ενα restart ερχονται τα παντα στη θεση τους.Εδω να πω οτι πρωτη φορα το διαπιστωσα αμεσως μετα την εφαρμογη του sp3 sta XP, αλλα οταν το εβγαλα το προβλημα συνεχιστηκε.Αυτο συμβαινει περιπου καθε 4-5 ημερες.Εχει διαπιστωσει κανεις κατι παρομοιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Αν δεν έχεις κολλήσει κάποιο ιό, το επόμενο που σκέφτομαι ειναι το mouse. Μήπως ειναι ασυρματο, έχει χαλάσει κτλ? Με άλλο δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSE Οκτώβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Nαι...ασυρματο ειναι το mouse, κι εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα..Με το restart των windows πως ερχονται ολα στη θεση τους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Το είχα πάθει κι εγώ αυτό κάποτε, που κάνεις αριστερό κλικ και αντιδρούσε λες και πατούσες δεξί, και δεν ήταν ούτε ιός ούτε πρόβλημα με το ποντίκι. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι κάποιο "κόλλημα" των Windows. :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.